CHP'nin "iş istedi kolu kırıldı" yalanı ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısında gündeme taşıdığı, iş istemeye giden çocuğun darp edildiği yönündeki açıklamanın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 03.12.2019 11:12 GÜNCELLEME 03.12.2019 11:20
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bir ulusal gazetenin “Belediyeden iş istedi kolu kırıldı” başlıklı haberini 26 Kasım tarihinde CHP’nin grup toplantısında gündeme taşıyan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kolu kırılan” diyerek bahsettiği Emirhan Zengin adlı gencin kolunun kırık olmadığı anlaşıldı. 28 Kasım tarihinde Erzurum’da bir kafeteryada kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde söz konusu gencin kollarında herhangi bir alçının olmadığı ve eli ve kollarını da rahatlıkla kullandığı tespit edildi. Kamera kayemirhanıtlarında arkadaşlarıyla birlikte bir kafeteryaya gelen Emirhan Zengin’in çevresindeki tanıdıklarıyla kollarını da kullanarak şakalaştığı da görüldü. Uzmanlar, “Kolu kırık olan bir gencin tedavisi en asgari bir ay sürmektedir. Alçıdan çıkarılan kolun hareket kabiliyeti son derece kısıtlıdır. Kırık bir kolun tedavisi toplam 3 ayı kapsamaktadır” diye görüş belirtti.

 

 

YORUMLAR 18
  • Siyah gerisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalanciyi yalan makinasina baglayin makina patlar birtek bu patlamaz
    Cevapla
  • feyellll 4 yıl önce Şikayet Et
    kırık olan kol değil chp kafası kırık ve çatlak
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Chp nin kaçıncı yalanı. Artık yalama makinasına cevap vermeyin. Ar damarları çatlayanlara kim nasıl çözüm bulabilirki. Abd de cezası en ağır üç suç varmış.1 cinayet 2 vergi kaçırmak 3 yalan söylemek. Hiç olmazsa şu yalan maddesini alalım.
    Cevapla
  • mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    dedikodu ve yalan yuvası chp
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaç paraya böyle bir yalana ortak oldu bilmiyorum lakin bildiğim bir şey var. ..Mal her zamanki gibi kaset, kumpas yalanına balıklama atladı be elinde patladıı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi