Kritik zirve sonrası Yunanistan'dan ilk açıklama: Talimat verdim!

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, 'Karşılıklı anlaşmazlıklar kaydedildi. İki taraf Güven Arttırıcı Önlemler görüşmelerinin devamı kararı aldı. Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'a Dış Politika Kurulunu toplayarak tüm siyasi partilerin bilgilendirilmesi talimatını verdim' dedi.

Kritik zirve sonrası Yunanistan'dan ilk açıklama: Talimat verdim!
Kritik zirve sonrası Yunanistan'dan ilk açıklama: Talimat verdim!
GİRİŞ 04.12.2019 21:35 GÜNCELLEME 04.12.2019 21:35
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Erdoğan ile yaptığı görüşmeden sonra açıklama yaptı. 


 
Miçotakis açıklamasında, "Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile açık bir tartışmamız vardı. Türkiye'nin son adımları ile ortaya çıkan meseleleri masaya koydum. Karşılıklı anlaşmazlıklar kaydedildi. İki taraf Güven Arttırıcı Önlemler görüşmelerinin devamı kararı aldılar. Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'a Dış Politika Kurulunu toplayarak tüm siyasi partilerin bilgilendirilmesi talimatını verdim. Yunan halkına söylemek istediğim şey; Türkiye ile alakalı sorunlar vardı bu sorunlar aşılabilir" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 46
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüzümüze kar$i kom$ii ayaklari ülkelerine döndükleri zaman "$unu bunu net söyledim" ayaklari..Olm biz angara bebeleriyiz yermiyiz,?
    Cevapla
  • selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslan Bakışlı REİSİM. Bakışlarınla tilkiyi çok kötü ezmişsin.. Helal sana....
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yunanlılar güvenen varmı hala
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    lan oğlum greko işine bak manyakmısın ne reis tükürse boğulacaksın sonunda kıvrana kıvrana residen rdv alıp konuştun ha şöyle gel kuzum gel hızaya gel
    Cevapla
  • Baba Büyüksün 4 yıl önce Şikayet Et
    dünki dıgalar Reise zekiyim bakışı atmış ama Reisin bakışı bir aslan bakışı kadar keskin bir kurt kadar asil bir bakışla tecrubesini ortaya koymuş ( Reis kısaca bakışlarıyla sen kimsin bebe senin kralın gelsin demiş bakışlarıyla Reissssss BÜYÜK ADAMSIN vesselam...
    Cevapla
  • arda 4 yıl önce Şikayet Et
    bir mukabele aynı şeyleri bende düşündüm .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti