6 gündür kayıp olan 15 yaşındaki kız, Adana'da bulundu

Bilecik'teki evinden 6 gün önce "Okula gidiyorum" diye ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan G.T. (15), Adana’da polisin yaptığı çalışma sonucu tarım işçisi Gökhan K.'nin (31) evinde bulundu.

6 gündür kayıp olan 15 yaşındaki kız, Adana'da bulundu
6 gündür kayıp olan 15 yaşındaki kız, Adana'da bulundu
GİRİŞ 05.12.2019 09:42 GÜNCELLEME 05.12.2019 09:48
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bedi köyünde babaanne ve dedesiyle yaşayan lise öğrencisi G.T., iddiaya göre bir süre önce sosyal medya uygulaması üzerinden Adana’da tarım işçiliği yapan Gökhan K. ile tanıştı. Burada sohbet etmeye başlayan ikili, Gökhan K.'nin okuma yazma bilmemesinden dolayı birbirlerine ses kaydı yollayarak konuşmayı sürdürdü.

 

 

Gökhan K., bir süre sonra internet üzerinden sohbet ettiği G.T.’yi Adana’ya çağırdı. Annesi ve babasının çalışmasından dolayı babaannesi ve dedesiyle yaşayan G.T., 28 Kasım günü saat 07.30’da "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Akşam olmasına rağmen G.T.'den haber alamayan babaanne ve dedesi, durumu çocuklarına bildirdi.

Polise giden baba Ahmet T. ve anne Muazzez T., polise giderek kızları G.T. için kayıp başvurusunda bulundu. Bir televizyon programına da çıkan Ahmet ve Muazzez T., kızları G.T.’nin bulunması için çağrıda bulundu. Kızının en son internet üzerinden Adana’da yaşayan bir erkekle konuştuğunu gördüğünü söyleyen anne Muazzez T., kızının söz konusu kişinin yanında olabileceğini söyledi.

 

 

POLİS HAREKETE GEÇTİ 

İddialar üzerine G.T.'nin bulunması için harekete geçen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, küçük kızın internet üzerinden konuştuğu Gökhan K.'yi Yüreğir ilçesine bağlı Yalnızca Mahallesi'nde gözaltına aldı. Ancak ekipler kız çocuğunu bulamadı.

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın talimatıyla G.T.'yi bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı özel bir ekip kuruldu. Kısa sürede G.T.’nin, merkez Yüreğir ilçesi Yalnızlar köyünde Gökhan K.'ye ait barakada olduğunu saptayan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, söz konusu adrese baskın yaptı. 3 Aralık günü düzenlenen çalışmada ekip burada yaptığı arama sonucu kız çocuğunu buldu.

G.T. daha sonra emniyete getirilip, Çocuk Şube'ye teslim edildi. Gökhan K. de polis tarafından gözaltına alındı.

'KENDİ İSTEĞİMLE GİTTİM'

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alınan G.T.'nin zanlı Gökhan K. ile uzun zamandır internet üzerinden konuştuklarını, annesinin bu durumdan haberi olduğunu ve Adana’ya kendi isteğiyle geldiğini söylediği öne sürüldü. Zanlının kendisine cinsel istismarda bulunmadığını belirten G.T.'nin sağlık muayenesinden geçmeyi reddettiği öğrenildi.

İKİ KERE EVLENMİŞ

Gözaltındaki Gökhan K.'nin daha önce biri Suriye uyruklu 2 kadınla ayrı zamanlarda internet üzerinden tanışıp evlendiği ve daha sonra iki evliliği de yürütemeyerek boşandığı iddia edildi. G.T.’yle de aynı yöntemle iletişim kuran Gökhan K. emniyetteki ifadesinde kötü bir niyetinin olmadığını ve küçük kızın kendi isteğiyle yanına geldiğini söylediği öğrenildi.

Gökhan K.'nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürerken, kızlarının bulunduğunu öğrenen Muazzez T. ve Ahmet T. çiftinin bugün Adana'ya geleceği ve polis ekipleri tarafından kızlarının kendilerine teslim edileceği bildirildi.

YORUMLAR 33
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sonumuzu hayir etsin.lanet olsun internete.daha 15 yasindasin cocuksunya
    Cevapla
  • Aylin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah şu teknoloji herkesi bozdu başta gençleri sonra herkesi etkiliyor yazık toplum böyle mahvoluyor işte
    Cevapla
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah kızım ah ne yaptığının farkında değilsin hayel aleminde geziyorsun sonra uyanacaksın ama çok geç olacak,bir arkadaşımın kızı sen yaşta kaçmıştı iki yıl sonra babasının evine kucağında bir çocuk ile dövülerek atıldı.Hiç annenin babanın ne durumlara düşeceğinı hesap etmedin mi? Yazık değilmi onlara.
    Cevapla
  • Sevgi 4 yıl önce Şikayet Et
    Internet çıktı kızlarımız sapıttı.
    Cevapla
  • hehe 4 yıl önce Şikayet Et
    "kötü bir niyetim yoktu , sadece ..."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar