Skandal görüntü! Kadın görevlilere saldırdı, yerlerde sürükledi

Samsun'da Karadeniz Kız Yurdu’nda görevli güvenlik müdürü M.K., kendisine kapıyı açmadıkları iddiasıyla 2 kadın güvenlik görevlisine tekme tokat saldırdı. O anlara ilişkin görüntülerin ortaya çıkmasının ardından M.K.'nın görev yeri değiştirildi, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Skandal görüntü! Kadın görevlilere saldırdı, yerlerde sürükledi
Skandal görüntü! Kadın görevlilere saldırdı, yerlerde sürükledi
GİRİŞ 05.12.2019 13:37 GÜNCELLEME 05.12.2019 13:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Yerleşkesi içerisinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Karadeniz Öğrenci Kız Yurdu'nda 6 ay önce meydana geldi.

 

 

Güvenlik müdürü olan M.K., kadın güvenlik görevlileri, kendisine kapıyı açmadığı gerekçesiyle önce sözlü olarak azarladı, sonra da tekme tokat saldırarak yerlerde sürükledi. Skandal görüntülerin ortaya çıkmasının üzerine M.K.'nin görev yeri değiştirildi, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 16
  • izmir dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    güvenlikçilere baban gelse kızların babası gelse yukarı çıkartmayacaksın kapıyı açmayacaksın misafir bölümünde görüşecekler diye kural var kadın güvenlikçiler haklı belki güvenlik müdürü bize deneme yapıyor sanmışlardır adamda müdürlük egosunu tam gaz basmış tekme tokat girmiş görevliye saldırmaktan ve darp etmekten 1 yıl hapis yatmalı ayrıca müdür-müsteşar-vekil fark etmek kim yaparsa hapis kararı olmalı
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyin ameliyatı devreye girmeli..
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoop çüşşşş desem !!!
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne-Babam hariç kimsenin bana eli kalkamaz. Heleki bayana ! O adam değil işverenim, ülkemin başı bile olsa hayatı zehir etmek için herşeyimi feda ederdim
    Cevapla
  • bolulu 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bizim memleket öküz dolu. her işin kural kaidesi var . karşi haksızsa usulune uygun yaparsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi