Ayşe Karaman davasında önemli gelişme: Tehdit mesajları dosyaya girdi

Ankara'da 25 yaşındaki anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın ölümüyle ilgili davada yargılanan Uzman Dr. Özgür Tarhan'ın gönderdiği hakaret içerikli mesajlar dosyaya girdi.

Ayşe Karaman davasında önemli gelişme: Tehdit mesajları dosyaya girdi
Ayşe Karaman davasında önemli gelişme: Tehdit mesajları dosyaya girdi
GİRİŞ 06.12.2019 09:48 GÜNCELLEME 06.12.2019 09:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın ölümüyle ilgili dava devam ediyor.

 

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman, 29 Temmuz sabahı, erkek arkadaşı Uzman Dr. Özgür Tarhan'ın, Çankaya ilçesi Dikmen Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu. İhbarı yapan Özgür Tarhan, sabah eve geldiğinde kız arkadaşını ölü bulduğunu ileri sürdü. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemede, genç kızın yattığı yatağın yanındaki komodinin üzerinde bazı ağrı kesici ve anestezi ilaçları bulundu. Savcılık sorgusunda, Karaman'ın kendisinden ağrı kesici ilaç istediğini, damar yolu açarak, genç kıza ilaçları verdiğini, 'propofol' etken maddeli anestezi ilacı kendisinin vermediğini söyleyen Özgür Tarhan, tutuklandı. Hakkında 'tasarlayarak adam öldürmek' suçundan dava açılan Özgür Tarhan, Pazartesi günü Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıkacak.

HAKARET DOLU MESAJLAR GÖNDERMİŞ

Savcılık tarafından mahkemeye gönderilen dosyada, Özgür Tarhan’ın telefon inceleme tutanakları da yer aldı. İlk kez ortaya çıkan tutanaklarda sanık Tarhan’ın, Ayşe Karaman’a gönderdiği mesajlarda Karaman'ın, evlenmeyi düşündüğü bir erkek arkadaşının olduğu ortaya çıktı. Özgür Tarhan’ın da bu ilişkiyi bildiği ve genç kıza erkek arkadaşından ayrılması için çok sayıda mesaj gönderdiği belirlendi. Olay tarihinden yaklaşık 5 ay önce gönderilen mesajlarda sanık Tarhan, "Koşarak ona gitmen de ayrı acı bir durum; zavallı, beş para etmez bir adamı sevmeye devam etmek istiyorsan yolun açık olsun. Sana verdiğim sevgiyi, kıymeti, değeri üç kuruşluk adamlarda bulamazsın. Aşk tek taraflı olabilir; ama ilişki tek taraflı yürütülmez. Bana hep yalan söyledin, benimle hep kerhen bir ilişki yürüttün" ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • ABC 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakaret bu mesajın neresinde!!!
    Cevapla
  • 27 g .antep 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık
    Cevapla
  • 27 g .antep 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık allah sabır versin
    Cevapla
  • 27 g .antep 4 yıl önce Şikayet Et
    daha neler olucak
    Cevapla
  • Celal 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası çıkmadıkça
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi