Türkiye'de son iki günde iki korkunç cinayet işlendi. Güvenlik kamerasına yansıyan iki cinayetin görüntüleri büyük dehşet uyandırdı.

AKRABASI ÖLDÜRDÜ

Batman'da, R.B (40), akrabası M.B. tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Turgut Özal Bulvarı'nda dün akşam yaşanan olayda, R.B'ye yürüdüğü sırada arkasından gelen akrabası M.B., tabancayla ateş etti. Başından vurulan R.B, olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan M.B. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. 

M.B.'nin, R.B'ye ateş ettiği anlar, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

MANİSA'DA PAZARCI CİNAYETİ

Manisa’da geçtiğimiz günlerde bir kişinin daha önceden tartıştığı şahsı sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz 2 Aralık tarihinde sabah saat 08.00 sıralarında Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazarcılıkla uğraşan E.K. (43), Karaköy’de kurulan pazartesi pazarında tezgah açtıktan sonra bölgede bulunan bir pastaneden kahvaltı yaptı. Daha sonra tezgahının başına gitmek üzere kaldırımda yürüyen E.K, bu sırada arkasından gelen ve daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen F.S. tarafından ensesinden vurularak öldürüldü. E.K. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli F.S. ise olay yerinin yakınında bulunan trafik zabıtasına teslim oldu. Zanlı F.S. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan cinayet anına ilişkin görüntüler çevredeki bir iş yerinin kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 96 Yorum Var
  • Fatih 09.12.2019 08:37
    ŞERİAT la yönetilmedikçe daha çok artar bu olaylar
  • batmanlı 08.12.2019 22:51
    batmandaki olay namus meselesinden dolayı olmuştur batmanda ölen kişi ağrılı
  • CENGİZ 08.12.2019 15:23
    devlet adalet istiyoruz adalet. teröre cinayete tecavüzcülere çocuk hırsızlarına idam istiyoruz.
  • şahin toy 08.12.2019 05:31
    ilk önce t.v dizilerdeki silah reconunu görün. insanın ihtiyacı olan yemek su hava gibi olaylardan daha fazla silahı tansiyon hastasının kulandığı ilaçtan daha çok kulanıp zihin beden ruh ve vican larını hoş edip ömürlerini uzatp böyle b ir yaşam algısı öneriyorlar ..helal olsun..
  • Mustafa Arasoğlu. 07.12.2019 23:36
    Bile bile adam öldürenler, taciz ve tecavüz edenlere, uyuşturcu satan veya yetiştirenleri anında infaz edilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle