Cezayı görünce neye uğradığını şaşırdı

Kayseri’nin Sarız ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Duran Altunç, ineğine yazılan ceza tebligatını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Cezayı görünce neye uğradığını şaşırdı
Cezayı görünce neye uğradığını şaşırdı
GİRİŞ 07.12.2019 12:54 GÜNCELLEME 07.12.2019 12:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kayseri’nin Sarız ilçesine bağlı Şarlak Mahallesi'nde besicilik yapan Duran Altunç’a, 2 gün önce muhtarlıktan bir tebligat geldi. Kendisine gelen tebligatı açan Altunç, yazılan cezayı görünce ne yapacağını şaşırdı. Trafik ceza tebligatının üzerinde beslediği ineğin küpe numarasını gören besici Altunç, cezanın ineğine yazıldığını gördü.

EHLİYETİNİ ALALIM

Yaşadığı olayı İHA’ya anlatan Duran Altunç, “Böyle bir ceza yedik. Olmadık bir ceza. En sonunda oğluma git de, ‘Bunun ehliyetini alalım’ dedim. Ehliyetini alırsak ceza yazmazlar. Başka yapacak bir şey yok. Olay bu. Ceza gelince şok oldum.

    

Hiç duyulmadık bir şey. Bu olaya kimse inanmaz. İnanacak bir şey değil. Yayılan mala ceza yazılır mı? Bu ana kadar siz hiç duydunuz mu? Çok kişi beni aradı. Arayanlar ‘Böyle bir şey var mıymış? Hiç duymadık’ diyorlar. Hakikaten duyulmadı. Biz duymadık. Devletin kestiği parmak acımaz. Ceza neyse ödeyeceğiz. Yapacak bir şey yok. Birinin küpesi tutuyor ama diğer küpe bizim değil. Kar yağmadan önce otlanıyorlardı ama kar yağdıktan sonra gidemedi. İçeride kaldılar. Cezada yola çıktığı söyleniyor ama biz hayvanları hiç boş bırakmadık. Devamlı yanında bulunduk” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 12
  • Başıboş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanı başıboş bırakmayacaksın
    Cevapla
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Kasda para yok.Ama konu kayseri olunca küheylanız maşallah..Geçen ardahana gittim bingölden sonrası en az bir saat inek,koyun sürüsü at işin yoksa bekle ha bekle.Ama gocunmadık memleketin geçim kaynağı.Ne cezası be utanmıyormusunuz?.Karayolu madem köyden geçmesin.Adamlar hayvan beslemesinmi?...
    Cevapla
  • eser 4 yıl önce Şikayet Et
    K.T.K Madde 69 gerekli açıklamalar bu kanunda açıklanmış.
    Cevapla
  • isa61 4 yıl önce Şikayet Et
    İneğini başıboş bırakmayacaksın dayı. Sonra kazaya sebep oluyorlar. İnce düşün
    Cevapla
  • Agackakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde bir karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!