Ceren'in katledilmesi sonrası Ordu'da dikkat çeken gelişme

Ordu'da esnaf ve kent sakinleri, oturdukları apartmanlar ile iş yerlerinin girişlerine, güvenlik kamerası taktırmaya başladı.

Ceren'in katledilmesi sonrası Ordu'da dikkat çeken gelişme
Ceren'in katledilmesi sonrası Ordu'da dikkat çeken gelişme
GİRİŞ 08.12.2019 19:57 GÜNCELLEME 08.12.2019 19:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan balerin Ceren Özdemir'in, 3 Aralık'ta, evinin bulunduğu apartmanın girişinde, cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak, öldürülmesinden sonra kent sakinleri, oturdukları apartmanlar ile iş yerlerinin girişlerine güvenlik kamerası taktırmaya başladı.

 

 

Ceren'in katilinin yakalanmasını, kayıtları incelenen güvenlik kameralarının kolaylaştırdığını belirten kent sakinleri, bu sayede polisin çalışmalarına katkı sağlayacaklarını söyledi. 

'KAMERA MECBUR OLMALI'

Acı olaydan sonra güvenlik kamerası olan sokakları kullanarak, ev ile iş arasında gidip, geldiğini anlatan Yavuz Aydın, "Güvenlik kameraları ihtiyaç. Evlerde, iş yerlerinde, sokakta, her yerde olmalı. Bunlar çoğaltılmalı. Kameralar caydırıcı olabiliyor; suçluların yakalanmasında, tespit edilmesinde etken. Mecbur olmalı. Kamerasız bu millete rahat yok" dedi.

 

 

Katil zanlısının yürüdüğü sokak üzerinde iş yeri bulunan Osman Pak ise güvenlik kamerasının önemine vurgu yaparak, "İş yerimizde güvenlik kamerası var, 24 saat kayıt altında. Hem iç mekanı hem de dışarıyı gösteriyor. Herhangi bir sıkıntı olursa mutlaka bekleriz, yardımcı oluruz. Sorumluluk almayı kendimize vazife olarak görüyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • aykido 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence idam gelmeli başka yolu yok. Sorunların kıyısından dolaşılarak çözülemez. Allah'ın kanunlarını bırakıp şeytanın kanunlarına göre hükmederseniz Allah korusun daha nice Cerenlerin canı yanar.
    Cevapla
  • deli kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    önce vicdanlara kamera
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Her Binaya,İşyerine Her sokağa Kamera Şartı Getirilmeli?
    Cevapla
  • Merak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu yasal olarak zorunlu olmalı. Bir çok olayın çözülmesine yardımcı olacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar