Silivri'de plakası alınamayan bir aracın çarptığı at olay yerinde telef oldu. Telef olan arkadaşının yanından saatlerce ayrılmayan at yürekleri burktu.

Olay, Silivri-Gazitepe yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası alınamayan bir aracın çarptığı at olay yerinde telef oldu.

Telef olan atın yanında bulunan başka bir at ise saatlerce arkadaşının yanından ayrılmadı. Arkadaşının yanında saatlerce bekleyen at görenlerin yüreklerini burktu.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • aksaray 11.12.2019 21:02
    ulan bu at CHP ve HDP lilerden çok daha merhametli imiş
  • zafer gülten 11.12.2019 20:25
    ahrete inanan biri bunu yapmazdı,arabasını dikkatli kullanır,çarpsa bile Allah tan korkar kaçmazdı.o günki hayvanlar Allah tarafından dile getirilip ,insanlardan hesap soracak.
  • zafer gülten 11.12.2019 20:23
    ahret gününe inanan bir insan öyle bırakıp kaçmaz ve arabasını dikatli sürer belkide çarpmazdı.....o gün ki hayvanlar Allah tarafından dile gelecek,insanlardan hesap soracak.
  • Levrok 11.12.2019 12:17
    Üzüntüsü gözlerinden okunuyor
  • mmed 11.12.2019 11:51
    Gece vakti kaza ile çarpmış adam gitmiş. Gitmesi yanlış ama tutup bu adama Allah ıslah etsin demek yerine neden ileniliyor Allah ın gazabı tez ulaşsın gibi daha merhametsiz laflar ediliyor sonuçta olayın içinde değiliz. Kim keyfi olarak bir hayvana çarpar ki? Başta bu hayvanı bırakan adam merhametsiz. Gitsin yılkı atlarının yaşadığı alanlara bıraksın da hayvanlar hayatta kalmayı öğrensin. Şimdi diğeri de sanırım başıboş ve onun da ışıkta kaçamayacağı kesin.
Daha fazla yorum görüntüle