İstanbul'da metro seferleri 5 saat boyunca yapılamadı

İstanbul Aksaray'da metronun raydan çıkmasıyla seferler durdu. İşe, okula ya da eve gitmek için yola çıkan İstanbullular, Yenikapı'dan Aksaray'a geçmek için ring otobüslere binmek zorunda kaldı. Tam 5 saat süren çalışma sonucunda metro seferleri yeniden normale döndü.

İstanbul'da metro seferleri 5 saat boyunca yapılamadı
İstanbul'da metro seferleri 5 saat boyunca yapılamadı
GİRİŞ 14.12.2019 19:29 GÜNCELLEME 14.12.2019 19:29
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Aksaray'da metronun raydan çıkmasıyla duran seferler çalışmaların ardından tekrar başladı. 5 saat aksayan Yenikapı-Aksaray istasyonları arasındaki seferler 18.10 itibarıyla başladı.

Aksaray'da metronun raydan çıkması nedeniyle Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hatları Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler yapılamadı. Olay nedeniyle istasyonlarda yoğunluk yaşandı. 

Vatandaşlar Yenikapı'dan Aksaray'a görevli otobüslerle gitti.

ULAŞIM RİNG OTOBÜSLERLE SAĞLANDI

Arıza süresi boyunca ulaşım Yenikapı ile Aksaray arasındaki görevli otobüslerle sağlandı.

5 SAAT SONRA AÇILDI

Ekiplerin başlattığı çalışmalar 5 saat sonunda tamamlandı. Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler saat 18.10 itibarıyla tekrar başladı.

Arıza nedeniyle istasyonlarla yoğunluk oluştu.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında seferlerimiz normale dönmüştür. İyi yolculuklar dileriz." denildi.

KADIKÖY-MODA TRAMVAYI DA DURDU

Metro İstanbul'dan 19.11'de yapılan açıklamaya göre, Kadıköy-Moda tramvay hattı durdu.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 41
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu metroya çelme takmıştır, oda raydan çıkmıştır. Teknik bir arızanın insanlarla ne ilgilisi var, biraz objektif yorum yapalım lütfen.Bizler objektif olmadıkça, insanları parti ayrımı yaparak eleştirdikçe, bu sizden eleştirelim, bu bizden görmezden gelelim mantığı ile hareket ettikçe, bizde ne adalet kalır, nede sistemin ilerleyişi sağlıklı olur. Kim olursa olsun, doğruya doğruya, yanlışa yanlış demediğimiz sürece ilerleyemeyiz ve kalkınamayız, bir adam yolsuzluk yapıyorsa, bunun yanında aynı adama nede olsa yatırım da yapıyor görmezden gelelim mantığından uzak durmalıyız.Kim yanlış yapıyorsa cezasını çekmelidir ve cezayı da en iyi halk verir.
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu , islamoğlu , karamollaoğlu, davutoğlu , kılıçtaroğlu , sonu oğlu ile biten tiplerden uzak durunuz
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Metro raydan çıkabilir! Çıkınca da ulaşım aksaya bilir! Sorun ne şimdi anlayamadım?
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle şeyler olduğunda herkesin Tayyip Erdoğan'ı suçlamasını anlıyor muydun peki?
    Cevapla
  • neco 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey güzel olacak.
    Cevapla
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Beton Ekreme Trapzonlu veya Karadenizli diyerek oy verenler size sizlere bu ülkeyi ADAM yapan yüzde yüz Yerli ve Milli Cumhur Başkanımız Sayın: Recep Tayyip ERDOĞAN' İHANET ettiniz İHANET..,,yukarıda Hazreti ALLAH'ım var İHANETİNİZ yanınıza kalmaz kalmayacak metro ne ki artık normal oldu belediyenin otobüsleri yolcu dudaklarına bodoslama damlaları insanları ezmeleri katletmeleri şoförlerin yolculara bıçak çekmesi işte bütün bunlar chp belediyecilik vizyonu beton ekrem DİNGİLtere'ye gidiyor geri geliyor ve ilk söylediği KANAL İSTANBUL'a karşıyım yok doğa yok ağaç yok çevre neden acaba...,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'de seçimin ardından dev borçlanma! Söz konusu rakam şaşkına çevirdi
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!