Mecliste 'Sarıklı cübbeli' diye algı operasyonu yapan Türkkan'a tepki

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak, ""Az evvel ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba” dedi. O isimse Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası çıktı. Daha sonra geri adım adan Türkkan'a Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, sert sözlerle tepki gösterdi.

Mecliste 'Sarıklı cübbeli' diye algı operasyonu yapan Türkkan'a tepki
Mecliste 'Sarıklı cübbeli' diye algı operasyonu yapan Türkkan'a tepki
GİRİŞ 17.12.2019 20:26 GÜNCELLEME 17.12.2019 20:26
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurul'da bütçe görüşmeleri sürerken İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak, ""Az evvel ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba” dedi. O isimse Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası çıktı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BOYRAZ REZİL ETTİ

Türkkan'a Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz şu sözlerle tepki gösterdi.

Bu kişi, Grandük Notoras’ın ; Latin külahı yerine tercih ettiği adalet ve merhamet remzi “Türk Sarığı”nın gerçek varisidir.

Bu Kişi, Bizans’ı fetheden ruhun, bu topraklardaki varlığımızın, dayandığımız, inandığımız ezeli ve ebedi kıymet ve kuvvetlerin yegane teminatı ve gerçek  Türk kimliğinin eli öpülesi aziz  bir temsilcisidir.

Bu Kişi, Kur’an tilavetleriyle dualarla açılan ilk meclisin ilk mebuslarından olan , Hoca Abdullah, Müftü Hulusi, Hoca Fehmi, Ahmet Nuri Efendilerin sahih varisi, gerçek evladıdır.

Bu Kişi, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”  Deyip  kanını toprağa katan ve bu toprakları vatan yapan, mezar taşlarıyla vatan toprağının tapusunu mühürleyen Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün  Babasıdır.

Mecliste ağırlamakla şeref duyduğum Asım Amca’nın  sadece merakını giderme adına refakatimle meclis locasına çıkarmam İyi Parti Grupbaşkanvekili’ni rahatsız etmiş olmalı ki; CHP’nin “Öküz Anadolu”, “Köylüler giremez” mottolarına öykünen bir üslupla sosyal medya hesabı üzerinden “ Bu adam kim?”  sorgulaması aziz şehidimizin muhterem babasını kılığı kıyafeti üzerinden aşağılamaya refleksidir ki; bu refleks ideolojik bir şartlanmanın tezahürüdür. Sayın Türkkan Meclis locasında “Noel Baba” kıyafetinde birini görseydi acaba tepkisi ne olurdu?

Şimdilerde Lütfü Türkkan için sosyal medyada “Bu adam kim?” sorusu soruluyor. Bu sorunun cevabını da kendisi versin!

YORUMLAR 26
  • NE DELİ NE VELİ 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara şeklen bakıp , şeklen görmemek gerekir.İnsanlara aklen bakıp, aklen görmekle doğruya ve başarıya ulaşabiliriz diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Bumların Allah ile problemi var.Bunları ve bunun gibileri Allaha havale ediyorum.Yaşasın zalimler için cehennem....
    Cevapla
  • turkuaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu muhterem amcamız, atamızı çok iyi tanıyoruz da acaba sen kimsin vekil bozuntusu
    Cevapla
  • MUHAFIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu İsmet Türkan adlı zevatın sosyal medya hesaplarına bir bakmanızı öneririm. Eğer 17 yaşındaki bir ergenden farkı varsa ben de hiç bir şey bilmiyorum.
    Cevapla
  • said 4 yıl önce Şikayet Et
    kim kimdir diye soran kişi kimindir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı