Bakırköy'de vahşet! Öldürdüğü kadını 3 gün evinde sakladı

İstanbul, Bakırköy 21. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Erhan Taslı ile tarafların avukatları katıldı. Bir kısım müştekiler de duruşma salonuna SEGBİS ile bağlandı.

Bakırköy'de vahşet! Öldürdüğü kadını 3 gün evinde sakladı
Bakırköy'de vahşet! Öldürdüğü kadını 3 gün evinde sakladı
GİRİŞ 18.12.2019 11:31 GÜNCELLEME 18.12.2019 11:31

Zanlı, 10 yıldır birlikte yaşadığı Elif Özde Uzun'un olay günü vardiyasından 2 saat geç gelmesi nedeniyle kuşkulandığını ve cep telefonundaki mesajlara baktığını, maktul Uzun'la bu konuyla ilgili konuşma sonrasında mutfaktan bıçak aldığını anlattı.

Taslı, "Ne şekilde, kaç adet vurduğumu hatırlamıyorum. Pişmanım. Böyle yapmamalıydım. Kızımı annesiz bıraktım. Üzerine yorgan attım. Kızım bir şekilde  içeri girerse annesini o şekilde görmesin diye kollarını bağladım. Kapıyı  kilitledim, 3 gün boyunca kızımla aynı evde kaldım." dedi. 

Erhan Taslı, suç aleti bıçak ve maktulun cep telefonunu bir kanala attığını, 2 ay sonra polis tarafından yakalandığını söyledi.

Uzun’un ablası Fatma Parim ise "Direnmesin diye sanık ablamın kollarını bağlamış, bu işi canavarca hisle yapmıştır." dedi.

Mahkeme, zanlının tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 13 Haziran  2019’da maktulun evinde bıçaklanmış vaziyette bulunduğunu belirtildi.

Taslı’nın cinayet sonrası kapıyı kilitlediği, kızını da odaya girmemesi konusunda uyardığı kaydedilen iddianamede, Uzun'un iş arkadaşlarının şüphelenerek evine gittiği ve koku nedeniyle komşulara haber verdikleri kaydedildi.

İddianamede, zanlı Erhan Taslı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'