Dehşetten dakikalar önce çekildi: İzmit'te korkunç olay

İzmit'te, lise öğrencisi Batuhan Demirhan'ın (17) arkadaşının oynadığı silahın ateş alması sonucu yaşamını yitirdiği olaydan hemen önce, silahlarla birlikte çekildikleri fotoğraflar ortaya çıktı.

Dehşetten dakikalar önce çekildi: İzmit'te korkunç olay
Dehşetten dakikalar önce çekildi: İzmit'te korkunç olay
GİRİŞ 22.12.2019 12:54 GÜNCELLEME 22.12.2019 12:57
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kadıköy Mahallesi’nde oturan Batuhan Demirhan, dün arkadaşlarını evine ders çalışmaya çağırdı. Batuhan Demirhan babasına ait tabanca ile oynamaya başladı. Bir süre sonra T.K., Batuhan’dan tabancayı aldı. T.K.’nın oynadığı tabanca ateş aldı, kurşun Batuhan Demirhan’a isabet etti. Çağırılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Batuhan Demirhan, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Arkadaşının ölümüne neden olan T.K. ise gözaltına alındı.

SİLAHLARLA FOTOĞRAFLAR

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, Batuhan’ın hayatını kaybetmeden hemen önce ellerinde silahlarla arkadaşlarının da yer aldığı fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda Batuhan’ın elinde tabanca, Batuhan’ı vuran arkadaşının elinde silah ve bir diğer arkadaşının elinde ise bıçak görüldü. Yine başka bir karede gençlerin ellerinde namluları birbirlerine doğrultulmuş silahlar görülüyor.

Batuhan Demirhan vurulmadan önce bu fotoğrafların çekildiği, gençlerin sosyal medya hesaplarında paylaşmak için bu pozları verdiği öğrenildi.

Yer İzmit... Bu fotoğraflardan dakikalar sonrası korkunç

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençler bu fani hayatı tos pempe görüyorlar, sonuç yine hüsran, biri mezara diğeri vicdanınla ölene kadar başbaşa, aileler perişan, akıllanmadık gitti.
    Cevapla
  • Milli 4 yıl önce Şikayet Et
    Çukur,Eşkiya,Kurtlar vadisi gibi dizilerin gece saatlerinde yayınlanması lazım.
    Cevapla
  • Harekete geç 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziler şöyle de böyle de buraya yazacağınıza CİMER E yazın benim gibi . Hiç değilse bir işe yarar
    Cevapla
  • Anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    avdrupada bazi ulkelerde av tüfegi kilitli sandikda olmasi lazim kanunen
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    malesef yurdumuzda bir zümre var çocuğunu vur kır kes taşı odunu kafasına patlat yaşın küçük cezan olmaz diyerek nefret aşılayarak yetiştiriyor sonuç bu oluyor silahlara özen piskopat havalarına bürünüp dayyııı babaa tarzında saygısız konuşan vatana millete zararlı mahluk yetiştiriyorlar aksi gibi bu mahlukları hapishanede yine biz beslemek zorunda kalıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu