Binali Yıldırım: Menfaatlerinin bittiği durakta indiler

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Her biri Kıbrıs Harekatı kadar üç tane operasyonu süper güçlere rağmen yapan ülkenin adı Türkiye'dir, liderinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır.'' açıklamasında bulundu.

Binali Yıldırım: Menfaatlerinin bittiği durakta indiler
Binali Yıldırım: Menfaatlerinin bittiği durakta indiler
GİRİŞ 22.12.2019 21:54 GÜNCELLEME 22.12.2019 22:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Temasları kapsamında Elazığ'da bulunan Yıldırım, kentteki bir otelde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak, AK Parti'ye geçen Erimli Beldesi Belediye Başkanı Cihan Yılmaz ile Bükardı Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Açmaz'a parti rozeti taktı.

 

 

Daha sonra Fırat Üniversitesi kampüsüne geçerek, mimarlık fakültesinin açılış töreninde konuşan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ülkeyi refahla buluşturmak için tüm ekibiyle çalışırken, diğer yandan sınırın ötesindeki mağduriyetleri gidermek ve iç karışıklıkları sona erdirmek için var gücüyle mücadele ettiğini vurguladı.

Çevre ülkelerdeki bütün gelişmelerin ve sorunların kendilerini ilgilendirdiğini, buradaki mağdur ve mazlum insanlara karşı sorumluluklarının olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

 

 

"Her biri Kıbrıs Harekatı kadar üç tane operasyonu süper güçlere rağmen yapan ülkenin adı Türkiye'dir, liderinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Suriye'de Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatlarını yaparak bölücü terör örgütlerinin ülkemize yönelik sinsi planlarını çökerttik. İnşallah gelecekte hem ülkemizde hem de güney sınırlarımızda yeni bir terör oluşumunun önüne geçtik. Teröre bu topraklarda asla ve asla geçit verilmeyecek. Ülkemizin birliğine ve kardeşliğine göz koyanlara asla prim verilmeyecek. Bu topraklarda birlikte olmanın şartı bayrağımız bir olacak, vatanımız bir olacak, milletimiz bir olacak ve devletimiz bir olacak."

MENFAATLERİNİN BİTTİKLERİ DURAKTA İNDİLER

Binali Yıldırım, yaptığı konuşmasında isim vermeden AK Parti'den ayrılanları eleştirerek, "Biz hiçbir zaman yoldan çıkmadık. Bazıları menfaatinin bittiği durakta inmiştir. Allah selamet versin. Biz yolumuza aynı kararlıkla devam edeceğiz. Biz bu millete sevdalıyız. Recep Tayip Erdoğan liderimiz yanında bu kutlu yürüyüşü hep beraber sürdüreceğiz. Etrafımızda yer alan 1,5 milyar insan mağdur ve mazlum sorumluluğunu taşıyoruz. Suriye’de, Irak’ta, Katar'da ve yakın coğrafyada bütün sorunlar bizi ilgilendirir. Çünkü burası Türkiye, burası Osmanlı'nın doğduğu yerdir. Her biri Kıbrıs Harekatı kadar 3 tane operasyonu süper güçlere rağmen yapan ülkenin adı Türkiye’dir. Liderin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı harekatlarını yaparak bölücü terör örgütünün ülkemize yönelik sinsi planlarını çökerttik. Hem ülkemizde hem de güney sınırlarımızda yeni bir terör oluşumunun önüne geçtik. Terör dünyanın en kötü şeylerinden biridir. Teröre bu topraklarda asla ve asla geçit verilmeyecektir” diye konuştu.

YENİ BİR SÜREÇ: 2023

Yıldırım, yeni bir sürece girildiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bu süreç 2023, Cumhuriyetin kuruluş yıldönümü yolculuğudur. Bu yolda ilk günkü heyecanla yeniden kongrelerimizi yapacağız. Demokrasi şölenini hep birlikte yaşayacağız ve nihayet büyük kongremizi toplayarak bütün heyecanımızla ve gayretimizle, kadrolarımızla ilk günden itibaren yola çıkmış bütün arkadaşlarımızla aynı heyecanı koruyarak 2023’e emin adımlarla gideceğiz."

''AKIL TERİYLE ALIN TERİNİ BİRLEŞTİRECEĞİZ''

Ülkenin, gençlere daha çok iş imkanı sağlamasının, güçlü ve istikrarlı bir yönetimle mümkün olabileceğine dikkati çeken Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşte bu yüzdendir ki yıllardan beri özlemini duyduğunuz hizmetler birer birer yapıldı. Dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik. Artık dünya değişiyor, bütün ülkelerin birbirine ihtiyacı var. Onun için dijital çağa girdik, dijital çağ demek alın terinin yanına akıl terini de koymak demektir. Sadece makine ya da tekstil imalatı yapmak, tarımla meşgul olmak yetmez. Onun için akıl teriyle alın terini birleştirip dünyanın gelişen teknolojilerine sahip bir ülke olmaya mecburuz. Bunu da geleceğimiz olan gençlerle başaracağız."

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ da katıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı kadar başınıza taş düşsün Selçukluda bizim Atamız Timur da hatırlatırız
    Cevapla
  • bekir cizmeci 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah vefali insanlardan razi olsun..
    Cevapla
  • Nurullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru dedin Binali Başkan, menfaatleri bitenler bittiği durakta indiler. Devam edenlerin menfaatleri henüz bitmedi.
    Cevapla
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    İsmini ve yorumu görünce bizim eski belediye başkanı Nurullah CAHAN aklıma geldi Belediyeyi 50 milyon borçla aldı 650 milyon borçla bırakmak zorunda kaldı. Onun menfaati bitirdirildi. Menfati devam eden birini biliyorsan açıkla Bizde bilelim
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Maksadı vatana millete hizmet olanların menfaat düşüncesi olmaz.
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi seviyoruz dağ heybetli asil insanlar. Siz bunları kafanıza takmayın. Yol gidin siz. Durmadan, duraksamadan devam edin Biz milletçe arkanızdayız. Bu kutlu yoldan dönenler de arkada kalanları süpürsünler
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüzümüzü güldüren, gerginlik çıkarmayan tek siyasetçisin, yolun açık olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti