Karısını vurup kaçtı, ölü bulundu!

İstanbul Kağıthane'de boşanma aşamasındaki eşiyle barışmak için iş yerine gelen Yusuf E., barışma teklifini kabul etmeyen eşine kurşun yağdırdı.

GİRİŞ 24.12.2019 16:48 GÜNCELLEME 24.12.2019 16:57
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

KAĞITHANE'de boşanma aşamasındaki eşiyle barışmak için iş yerine gelen Yusuf E., barışma teklifini kabul etmeyen eşine kurşun yağdırdı. Vücuduna üç kurşun isabet eden Öznur E. kanlar içinde yere yığılırken saldırıyı gerçekleştirip, olay yerinden kaçan Yusuf E.  yol boyunda ölü olarak bulundu.

Olay, Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre muhasebeci Öznur E. yaklaşık bir ay önce eşi Yusuf E.'den ayrılmak için boşanma davası açarak annesinin evine yerleşti. Bir süredir eşiyle barışmak için uğraşan Yusuf E. zaman zaman eşinin iş yerine gelerek eşini ikna etmeye çalıştı. Bugün çiçek alarak Öznur E.'nin iş yerine gelen Yusuf E. eşine barışma teklifi etti. Ancak Öznur E. bu teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine Yusuf E. silahını çıkararak eşine rastgele ateş etmeye başladı. Öfkeli kocanın silahından çıkan üç kurşun Öznur E.'nin vücuduna isabet ederken, talihsiz kadın kanlar içinde yere yığıldı. Saldırıyı gerçekleştiren koca ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

 

 

YARALI KADIN HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Silah sesleri üzerine dışarı çıkan çalışanlar iş arkadaşlarını kanlar içinde yerde görünce büyük bir panik yaşadı. Kısa süreliği paniği atlatan çalışanlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını Şişli'de bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Öznur E.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hastanede yaşam mücadelesi veren Öznur E.'nin 18 yıldır evli olduğu, 13 yaşında bir kız ve 1 yaşında erkek çocuğu olduğu belirtildi.  

EŞİNİ KURŞUN YAĞDIRAN YUSUF E. YOL BOYUNDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Polis ekipleri eşine kurşun yağdırarak, olay yerinden kaçan Yusuf E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yusuf E. bir süre sonra yol boyunda ölü olarak bulundu. 

 

 

BIKTIK ARTIK, BİR ERKEK OLARAK UTANIYORUM

Talihsiz kadının ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını belirten görgü tanığı Osman Şahin," Namaz kılıyordum, üç el silah sesi duydum. Metal sesi olduğunu düşündüm. Bağrışmaları duyunca karşımızda bulunan iş yerinde çalışan bir kadının kocası olduğunu düşündüğümüz bir kişi tarafından üç el ateş edilerek yaralandığını öğrendik. Mermilerin biri boynuna, bir ayağına bir de mide boşluğuna isabet etmiş. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İki çocuğu varmış, çocuklardan biri hastaymış. Çocuklarının geçimini sağlamak adına kendi başına çalışan bir anneden bahsediyoruz. Ağlamak üzereyim, bıktık artık kadın cinayetlerinden. Bu tarz olayların bir daha tekrarlanmaması için idam cezasının getirilmesini istiyoruz. Bu ülkeye artık idam gelsin" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 20
  • Salim 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş yıllara bakarsanız boşanma olayı pek nadir idi Şimdi ki zaman da avrupaya yani uygar olma yolunda ilerlerken kadına verilen ayrıcalıklar ve bir bayanın şahide gerek kalmaksızın bir kişi hakkında bulunacağı suç duyurusu Bir erkeğin hayatını alt üst ediyor bunun bilincinde olan bayan erkeğin üzerine üzerine gidiyor erkekten cok bayan suçlu gören yok duyan yok
    Cevapla
  • ceza 4 yıl önce Şikayet Et
    " KADINA karsi siddete" Yeni YILA agir CEZALAR getirilsin. Nezaman gelecek simdi gelmese...
    Cevapla
  • Ali Usta 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam Piskopat HAYIR dan anlamiyor. Gercek manada Kadina SIDDET in bitmesi icin agir cezalar gelmesi gerek.
    Cevapla
  • akoyusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısas yoksa adalette yoktur..
    Cevapla
  • Özlem 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkeklerden bazilari karısının kıymetini bilmiyorlar boşanıncada kıymetli oluyor peşine düşüp duruyorlar, hayir da kabul etmiyorlar. BITAKTIGINIZ enkazin ardindan Esinizide o enkaza gömeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı