İstanbul seçimlerinde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkanı adayı olan fakat seçilemeyen Alper Taş, Habertürk ekranlarında çok tartılacak bir itirafta bulundu.

Seçim döneminde yaşadıklarını anlatan Taş, bazı CHP'lilerin kendisine seçimi kazanması için namaz kılması gerektiğini söylediğini şu sözlerle belirtti: Bir cuma namazına gitseydim belki ben de kazanabilecektim. Bana bunu çok teklif ettiler, dediler ki sen bir cuma namazında görün.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • DE LI..DOLU 26.12.2019 21:57
    Bakın Alper Taş solcu veya sosyalist diğer adı ile bizde'ki komünist olduğu için belki sevmez kızarbilir siniz ama kesin söylediği bilgi var diyor'ki Alper Taş amca beeyy Ekrem imamoglu seçimler'de hile YALAN DOLAN DÜZMECE yaptı kendi adamını ayarladı cami'de boy boy namaz dua resimlerini çektirdi insanları aldattı özellikle Dindar Muhafazakarları diyor adam daha ne desin her şey KABAK gibi ortada seçimler bitti peki Takiyeci Ekrem'i cami'de Namaz kılarken Dua ederken gören bilen var mı son aylarda..,,Eeee ne deyim 2020 yılına gireceğiz ama maalesef'ki maalesef ülkemde Ruhu Aklı Beyni Düşünces hala 90 yılların'da kalan AHMAKLAR olması ÇOK acı..,,
  • maraşlı 25.12.2019 17:34
    dinde zorlama yoktur. ha bir müslüman olarak ıslamı yaşanmasını isterdik. ancak neyse onu söylüyor. haraketleri inandıkları aynı. takdir etmek lazım. ki enazindan riya yok.
  • Hasan 25.12.2019 17:10
    Dini siyasete alet buna derler. Zaten bir insan bir sözü ne kadar ağzına doluyorsa o konuda zaafı var demektir.
  • ilhan 25.12.2019 17:08
    norrrmaallllll CHP DEMEK TAKİYYE DEMEK
  • Maun 25.12.2019 17:03
    Maun süresi... Okuyup düşünülmesi gereken bir sure...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek