Sivas Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Özcan vefat etti

Sivas İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Ali Özcan, arkadaşları ile oynadığı halı saha maçı sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Sivas Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Özcan vefat etti
Sivas Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Özcan vefat etti
GİRİŞ 26.12.2019 00:17 GÜNCELLEME 26.12.2019 00:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sivas İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Ali Özcan, saat 22.00 sularında arkadaşları ile halı sahada futbol maçı oynadıktan sonra dinlenirken rahatsızlandı.

Kalbi sıkışan Özcan, Sivas Numune Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Özcan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özcan’ın vefatı polis teşkilatını ve sevenlerini yasa boğdu. Özcan için Perşembe günü Sivas İl Emniyet Müdürlüğü önünde resmi tören düzenlenecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    iyiler çabuk gider derler. Rabbim ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin. duydum ne kadar temiz bir müdür olduğunu. üzücü..
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Efor sonrası istirahat halinde iken kalp krizi geçirmesi kötü huylu bir kalp ritm bozukluğu olduğunu gösteriyor Bu tarz hastalarda kalpte yapısal bozukluk olmayabiliyor ancak kalbin içerisinden geçen elektrik ileti sistemi kalbin çalışma düzenini bozuyor iyi huylu ataklarda genelde kalp kendisini toplar çarpıntı atağı veya kısa sürede normal ritmine döner muhtemeldir ki açığa çıkmamış damarsal sıkıntıları da vardı ve düzeni bozulan kalbe gerekli oksijen kesintisi olduğundan birde kötü huylu ritm sorunu olduğundan bu vatandaşımız hakkın rahmetine kavuşmuştur.Allah mekanını cennet etsin yaptığı kutsal hizmetlerin karşılığında onu şereflendirsin.
    Cevapla
  • Mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    ali mudurumuzle 3 yil calisma firsatim oldu. cok kalender bir insan.memur dostu. memuruna karsi bir abi gibi davranir, iyi kalpli bir insandi. mekajin cennet olsun. rabbim rahmet eylesin mudurum.
    Cevapla
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı