Çanakkale’de meydana gelen trafik kazası, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kamerasına yansıdı.

Çanakkale kent merkezinde yaşanan trafik kazaları, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Saniye saniye kaydedilen kazalarda sürücülerin dikkatsizliği ve trafik kuralları ihlalleri gözler önüne seriliyor. Görüntülere yansıyan kaza, Atikhisar Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geliyor. Kavşakta bir otomobil ile motosiklet çarpışıyor. Kazada motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan yolcu yaralanırken, motosiklette hasar meydana geliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü, yayınladığı görüntülerle sürücü ve yayaları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • sosyal 22.01.2020 00:53
    Çanakkale'de motorlar yaya geçitlerinden karşıya geçiyor.
  • samses 31.12.2019 16:46
    Hakan Günver bey, geçiş üstünlüğü hız yapmayı gerektirmez., kavşağa girerken en fazla 30 km hızda olunması gerekir, eğer 30 km de olunsaydı o kaza olmazdı, evet sağdakinin önceliği olabilir de hız limitine uymayanın da suçlu olacağını bilelim.
  • büyükdoğu 31.12.2019 16:02
    hata motorda sağına niye bakmazsın be adam
  • canakkaleli17 31.12.2019 15:47
    Orada ışıklar var çok geçiyorum oradan evet bazen ışıklar iptal oluyor denildiği gibi motosikletli sağdan gelen geçiş üstünü olan araçlara bakmadan geçti malesef beklemeliydi.
  • Hakan Günver 31.12.2019 14:47
    Bu kazada otomobile suç bulanların ehliyetlerinin mutlaka alınması gerekiyor. Geçiş üstünlüğü hem anayol durumundan kaynaklı, hem de sağ taraftan kaynaklı otomobildedir. Motorların bu şekilde hem kendilerini hem de başka sürücüleri tehlikeye attığı yüzlerce olay yaşanıyor. Araba kullananlar motorlardan kaynaklı hem tedirginlik içinde çünkü neredeyse hiçbiri kurallara uymuyor. Buna dur denilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle