Edirne'de yerel bir televizyon kanalındaki canlı yayınlanan programda konser veren 'Bulgaristan Razgrad Karaağaç Deliorman Türkü Grubu'ndan Azer Ahmetçik, türkü söylediği sırada bayıldı. Ahmetçik, verilen reklam arasında müdahalede edildikten sonra yeniden türkü söylemeye devam etti.

Edirne'de yerel yayın yapan bir televizyon kanalında Ali Akartürk'ün hazırlayıp sunduğu türkü programının bu haftaki konukları Bulgaristan'ın Razgrad kentinden gelen,  'Bulgaristan Razgrad Karaağaç Deliorman Türkü Grubu' oldu. Balkan türkülerini canlı yayında koro halinde söylendiği sırada, grup üyelerinden Azer Ahmetçik isimli kadın fenalaştı. Fenalaşan kadına koro arkadaşları kolundan tutarak yardım etti. Bu sırada canlı yayın devam ederken ayakta durmaya dayanamayan kadın, birden yere düşerek bayıldı. Ekranda saz çalan ve program yapımcılığını üstlenen Ali Akartürk, "Reklam arasına gidiyoruz" diyerek programa ara verdi.

Reklam arasında grup arkadaşlarının müdahale ettiği Azer Ahmetçik'in  tansiyonu düştüğü; bu yüzden fenalaştığı öğrenildi. Müdahalenin ardından reklam arasında kendine gelen Ahmetçik, grup arkadaşlarıyla birlikte canlı yayında türkü söylemeye devam etti.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • saydemir 01.01.2020 17:28
    hanfendi bayılıyor umurlarında değil yazıklar olsun
  • Safya HARMAN 01.01.2020 01:25
    Hııımm
  • Hayri uygun 01.01.2020 00:36
    Bunlar çok genç sanatçı,ondan bayılmıştır...
  • Urfalı 31.12.2019 17:38
    Arkadaşlar, eleştirmeden önce lütfen empati yapalım, bizlerin de o yaşlarda olduğunu ve hayata tutunmak ve bağlanmak adına bazı aktivitelerde bulunmamız gerekli olduğunu düşünelim (ki biz de emin olun, ömrümüz varsa yaşayacağız o günleri), bu ablaların yaptığı aktivite dini yönden tartışılabilir, ama bir şekilde hayata bağlanmaya çalıştıklarından hiç şüphem yok. Ahmet beyi yineliyorum: "Allah hepimize hidayet versin"
  • AHMET 31.12.2019 15:53
    Allah hidayet versin
Daha fazla yorum görüntüle