Polis köpekleri Taksim'de yılbaşı devriyesine başladı

Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemlerini attıran polis ekiplerine özel eğitimli köpekler de önleyici tedbir olarak destek olacak. Atlı polisler de Taksim Meydanı'nda görevlerine devam ediyor.

Polis köpekleri Taksim'de yılbaşı devriyesine başladı
Polis köpekleri Taksim'de yılbaşı devriyesine başladı
GİRİŞ 31.12.2019 16:57 GÜNCELLEME 31.12.2019 16:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Taksim Meydanı'nda toplumsal olaylara karşı önleyici tedbir olarak kullanılan köpekler Taksim Meydanı'na getirildi. Atlı polisler ile birlikte görevlerine başlayan polis köpeklerine vatandaşların ilgisi büyük oldu.



2 Kangal cinsi köpeğinde içinde bulunduğu 4 köpek ile birlikte polisler gece boyunca Taksim ve İstiklal Caddesi'nde devriye turu atacak. Göreve başlayan köpekli polisler ile atlı polisler birlikte basın mensuplarına poz verdi.

YORUMLAR 4
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende bidaha gitme o ara sokağa.
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    O köpekleri kutlama yapanların üzerine salacaksın hepsi dağılıp gidecek. Polisin işi yokmuş gibi birde cavurun bayramını kutlayanların zevki için nöbet tutturuyorsunuz.
    Cevapla
  • Ada 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler gavurdan çok gavur olmuş.yazık.elalem senin dininin bayramını kutluyor mu.bizimkilere sorsan müslüman.ama hareketlere bakarsan hristiyan.Adamların elinden bayramlarını kaptılar be :(
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    eğitimli köpek derken,Taksim e bilhassa uyuşturucu konusunda eğitimli köpeklli devriyeler lazım. geçenlerde merak edip ara sokaklardan birine girdim,serseri kılıklı genççe biri --abi birşeye mi ihtiyacın var,kafa yapan haplarımız var,esrar da bulunur - demez mi.karı kız bulurum diyende var.bilhassa ara sokaklar denetlenmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD'nin oyuyla veto edildi
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı