Alkollü sürücüden şok savunma: Umreye gittim

Konya’da yeni yılın ilk saatlerinde yapılan trafik uygulamasında alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan sürücü "Ben umreye gittim, ne alkolü." diyerek kendini savundu.

Alkollü sürücüden şok savunma: Umreye gittim
Alkollü sürücüden şok savunma: Umreye gittim
GİRİŞ 01.01.2020 08:04 GÜNCELLEME 01.01.2020 08:22
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni yılın ilk saatlerinde yapılan denetimlerde, alkollü araç sürücülerine sürücülere işlem uygulandı.

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesinde yapılan denetimlerde, F.C'yi durduran ekipler alkol kontrolü yaptı.

Sürücünün 56 promil alkollü olduğunun tespit edilmesi üzerine bin 228 lira ceza uygulanarak ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Uzun süre alkol almadığını iddia eden F.C. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ben umreye gittim, ne alkollü." diyerek tepki gösterdi.

Alkol almadığını iddia eden ve alkolmetrenin bozuk olduğunu savunan F.C'yi ikna etmeye çalışan bir polis memuru, alkolmetreyi üfleyerek cihazın bozuk olmadığını gösterdi.

Görevi başındaki polislere "Sizlere hakkımı helal etmiyorum." diyerek diye tepki gösteren F.C'ye bin 228 liralık ceza kesildi.

Öte yandan yeni yıla çalışarak giren emniyet personeliyle Mevlana Meydanı'nda bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, emniyet mensuplarının yeni yılını kutladı.

Aydın, burada yaptığı açılamada, vatandaşların rahat bir şekilde yaşayabilmesi için her zaman göreve hazır olduklarını söyledi.

Vatandaşların yoğun olarak zaman geçirdiği tüm bölgelerde gereken hazırlıkların yapıldığını ifade eden Aydın, "Bu süre zarfında İl Emniyet Müdürlüğü olarak 5 bin 80 personelle görev başındayız. Sabaha kadar göreve devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından emniyet personeline çay ve tatlı ikram edildi. 

YORUMLAR 33
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Asitli meyve artı su sirke gibi olduğu için alkol oluşuyor öğrendim! Aparat bu midedeki oluşumu alkol olarak promil ölçümü yapmakta. Adamın itibarını zedeleyen devlet aparatı gözden geçirilsin lütfen. Yorumlarda seviyeli olmak zorunda. Allah'tan cc adam hakkım haram olsun demiyor! Konyalı millete ders verdi . Tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Haberin devami burda 4 yıl önce Şikayet Et
    http://m.haber7.com/guncel/haber/2930127-umreye-gittim-deyip-alkol-cezasi-yemisti-gercek-ortaya-cikti
    Cevapla
  • Bozan 4 yıl önce Şikayet Et
    Burdaki yorumları okuyarak milletimizin vicdan seviyesini tespit edebilirsiniz
    Cevapla
  • Murat arıcıoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın aslının ne olduğuyla ilgili haberi yine sitenizden okudum, bu haberi yayında tutmanın hiç bir anlamı yok, tabi art niyetli olmayacağınız düşündüğüm için, ayrıca habere yorum yapanlara habere konu olan şahsa özür borçlular ve tabi helallik almalılr
    Cevapla
  • Ati 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam hastaneye gidip rapor alıp alkolsüz olduğunu ispat etti ve ehlşyetinğ geri alıp cezayı iptal ettirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde