Zeytinburnu'nda otobüs kazası!

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi’nde durağa yanaşan otobüs, hızını ayarlayamayarak durakta bekleyen başka bir otobüse arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre aralarında çocukların da olduğu 15 kişi yaralanırken olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

GİRİŞ 01.01.2020 17:09 GÜNCELLEME 01.01.2020 17:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeytinburnu’nda hızını ayarlayamayan otobüs, durakta bekleyen bir başka otobüse arkadan çarptı. Olayda aralarında çocukların da olduğu 15 kişi yaralandı.

Olay, Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, durağa yanaşmak isteyen ve hızını ayarlayamayan otobüs durakta bekleyen bir başka otobüse arkadan çarptı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kazada aralarında çocukların da olduğu 15 kişi yaralandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Ayrıntılar geliyor...

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ilcan 4 yıl önce Şikayet Et
    piskotenik alsınlar 300 tl kaza ehliyet alır almaz otobüs şöförü oluyorlar yaşı 67 olmuş hala otobüs kullanıyor ama gençlerde işsiz ...
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    O ıhtıyarlar artıst genclere tas cıkartır
    Cevapla
  • Sonu karanlık 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğitimsiz, kalitesiz ve liyakatsiz şoförlere teslim edilen iett' nin geldiği nokta budur!Her hafta bir kaza, arıza, araç yangını! Bravo ekrem! otobüs süremeyecek adamlara istanbul' un direksiyonu teslim edilince sonuç bu oluyor!
    Cevapla
  • Mesutto 4 yıl önce Şikayet Et
    İki gün önce beyazasaya halk otobusinu şikayet ettim Zeytinburnu'nda bindigim 93 c hattındaki halk otobüsü şoförü yol boyunca kapaadan cep telefonuyla konuştu iki kere kaza atlattı buna rağmen kapaadi yani önlem alınmalı olacağı bu iste
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek