Kar yağdı öğrenciler Vali'yi mesaj yağmuruna tuttu

Düzce'de etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler Düzce Valisi Dağlı’nın sosyal medya hesabına tatil yapılması için mesaj yağmuruna tuttu.

GİRİŞ 02.01.2020 02:03 GÜNCELLEME 02.01.2020 02:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Düzce'de etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın sosyal medya hesabına tatil yapılması için mesaj yağmuruna tuttu.

 

 

Düzce’de merkezde başlayan ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler Düzce Valiliği ile Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın sosyal medya hesabına tatil yapılması için mesaj yağmuruna tuttular.

KAR KALINLIĞI 50 SANTİMETREYE KADAR ULAŞTI

Yurdun belli bölgelerinde etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde Düzce’de başladı. Özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 50 santimetreye kadar ulaştı. Yılın ilk gününü tatilde geçiren öğrenciler kar yağışı nedeniyle 2 Ocak tarihinde de kar tatili olması için Düzce Valiliği ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın sosyal medya hesabına mesaj yağmuruna tuttu.

 

 

İNSAN YÜRÜYEMİYOR SERVİS NASIL GİTSİN?

Öğrenciler “Sayın valim çok kar yağıyor tatil yapın lütfen hep yağışlı gösteriyor, haber geç gelince okuldan dönmek zorunda kalıyoruz geçen sene öyle oldu. Köy yolları kapanmıştır Vali beyimiz okulları tatil edin biraz sevinelim sizleri çok seviyoruz. 50 cm kar var insan yürüyemiyor, servis nasıl gitsin?

Tatil olmazsa kazalara yetişemezsiniz şimdiden söyleyeyim. Sayın valim kar yağıyor lütfen tatil. Sayın Valim kar yağıyor yarın sınav var çalışmadık. Bir tatil yapsanız da sınava çalışsak” gibi onlarca mesaj attılar.

YORUMLAR 3
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir alem bunlar yaa =)
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet asker ruhu ile yetişmeli. Kar demeden kış demeden durmak yok yola devam
    Cevapla
  • herhangi biri 4 yıl önce Şikayet Et
    17:00'de servise binip gece 03:00'de eve varmadınız hiç anlaşılan.... Düzceyi bilmem ama biz İstanbul'da bunu yaşadık... sorun kar yağması değil, trafiğin kitlenmesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi