Parkta dehşet görüntü!

Bolu'da, evine 500 metre mesafedeki parkta, alkol aldıktan sonra uyuyakalan Seydullah Şahin (58) ölü bulundu. Şahin'in ilk belirlemelere göre donarak öldüğü tespit edildi.

GİRİŞ 02.01.2020 10:41 GÜNCELLEME 02.01.2020 10:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

​Aşağısoku Mahallesi'nde sabah saatlerinde okula giden bir lise öğrencisi, Atatürk Orman Parkı'nda yerde hareketsiz yatan kişiyi gördü. Öğrenci, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil ekipleri, hareketsiz yatan kişinin öldüğünü belirledi. Polisin yaptığı araştırmada, ölen kişinin Seydullah Şahin olduğu tespit edildi. Şahin'in cansız bedeni Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanlığı'na gönderildi. 

 

 



DONARAK ÖLDÜ

Bir süredir alkol bağımlısı olduğu iddia edilen evli ve 2 çocuk babası Seydullah Şahin'in dün gece de sıfırın altında 9 dereceye kadar düşen havada, alkol aldıktan sonra parkta uyuyakaldığı belirtildi. Şahin'in ilk incelemelere göre donarak öldüğü saptandı. Şahin'in ailesiyle birlikte yaşadığı evin de öldüğü parka yaklaşık 500 metre uzaklıkta olduğu ifade edildi.

Şahin'in kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

YORUMLAR 5
  • dursun 4 yıl önce Şikayet Et
    hani alkol sıcak tutuyordu. ısıtıyordu ?neden dondurdu o zaman? demek ki kocaman bir yalanmış. akıl gittiği için üşüdüğünü donduğunuda anlamıyor. öylece mürt gidiyormuş.
    Cevapla
  • aliyar 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah niye olmus acaba. halbuki icki insanin icini isitirdi(!)
    Cevapla
  • Nesrin KURNAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkol satışına sınırlama getirilse; mesela bir satıcı günlük şu kadar miktar diye, nasıl olur, bir faydası olur mu ki?
    Cevapla
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    işte pisliği kullanmanın sonu biri evde ,biri parkta
    Cevapla
  • azra 4 yıl önce Şikayet Et
    alkol şişede durduğu gibi durmuyor yeni yıla girerken kaç ölüm alkolden oldu . alkolüme karışma diyen zihniyet böyle yazık yazık gençler ve doktorlar günün ilk haberi idi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi