Cübbeli Ahmet, Kasım Süleymani'ye beddua etti

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesiyle ilgili sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun" dedi.

Cübbeli Ahmet, Kasım Süleymani'ye beddua etti
Cübbeli Ahmet, Kasım Süleymani'ye beddua etti
GİRİŞ 03.01.2020 22:31 GÜNCELLEME 03.01.2020 22:46
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani, Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD'nin hava saldırısında hayatını kaybetmesinin ardından bir değerlendirmede Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi.

 

 

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Kasım Süleymani'yi sert sözlerle eleştiren Cübbeli, "Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi'nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etmiştir. Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun" ifadelerini kullandı.

İşte Cübbeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar;

 

 

- İran'a bağlı Haşdi Şabi milislerinin kurucusu ve yöneticisi, Suriye'deki savaşta milyonlarca Müslümanın katline sebep olan, çoluk-çocuk ve kadın demeden bütün Müslümanlara işkence eden, ırzlara tasallut eden Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi'nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etmiştir. Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun. Âmîn!

- Kâsım Süleymânî'nin yönettiği Haşdi Şabi, Müslümanları öldürmekle yetinmeyip ciğerlerini söken ve ağızlarında çiğneyenlerdir. İşte İran budur! Haşdi Şabi budur! Fırsat bulsalar Türkiye'deki Ehl-i Sünnet'e de aynı böyle yapacaklar!

- Türkiye'de 15 Temmuz gecesi kalkışılan darbe girişimi esnâsında Fetö ve Amerika Türkiye'yi işgal edecekken Suriye'de kutlama yapanlar da, PKK'yı ve PAJAK'ı destekleyenler de bunlardır! İşte böylece Allâh-u Te'âlâ'nın bir kânunu dahî yerini bulmuştur ki; Şüphesiz Allah bir zâlimden intikâmını diğer zâlimle alır.

- Burada da kâfir ve zâlim olan Amerika eliyle, Hamaney nezdinde "yaşayan şehit" diye adlandırılan ama bizce gebermiş bir zındık sayılan Kâsım Süleymânî ve adamlarından intikâmını almıştır.

YORUMLAR 149
  • Sıla 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bütün hocalara hakkı söyleme cesareti versin ...Allah cc böyle hocaları muhafaza eylesin ...
    Cevapla
  • KIZILELMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Agzina saglik hocam
    Cevapla
  • Fethi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kızıl alma
    Cevapla
  • AHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli hocam malessef siyasi konulara hiç girmese daha iyi olur. Şimdiye kadar tek kelime etmediği bence tanımadığı kişi için bile Abd tarafından öldürülünce oluşan acıma hissini ortadan kaldırmak için yapılan bir açıklama . Yapma hocam şii diye bir adama geberdi denir mi bu mu peygamberin sünneti! Sonuç ta adam müslüman!
    Cevapla
  • Selim Abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ehli sünnetin canını,malını ve namusunu helal sayan bir zihniyet (şia) kurucusu ve kolluk kuvveti olan bu iblis oğlu iblise müslüman denmez.Cübbeli Hoca az bile demiş.
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    suleymaniyemi musluman diyecegiz. suriyeli cocuklarin kani elinde. atesi bol olsun. cehenneme yolu var.
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    sahabeye söven, Aişe annemize iftira eden, kuranı bile tartışan Şiiler asla Müslüman olamaz, bilmeden tanımadan yorum yapma
    Cevapla
  • ahmet43 4 yıl önce Şikayet Et
    dalga mi geciyosun
    Cevapla
  • FTH 4 yıl önce Şikayet Et
    adam nereye musluman lan yemende suriyede eli kanli hasdi sabi teror orgutun basinda ölen masum müsluman , muslumani olduren musluman olmaz
    Cevapla
  • kastamonulu 4 yıl önce Şikayet Et
    ağzına saglık hocam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!