Kar yağışı yurdun büyük bölümünde etkili oldu

Son dakika haberi: Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına alırken Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara dahil olmakla birlikte İç Anadolu ve birçok ilde kar yağışı etkisini hissettirdi.

GİRİŞ 06.01.2020 23:50 GÜNCELLEME 08.01.2020 15:01
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Yurdun büyük bir kesimin etkili olan soğuk ve yağışlı hava birçok bölgede kar şeklinde görülürken Meteoroloji'den açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara'da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının etkili olması beklenirken, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve diğer bölgelerdeki birçok ilde kar yağışı hafta başından itibaren etkili olmaya başladı. Marmara Bölgesinde gelen son dakika haberine göre İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. Eskişehir, Afyonkarahisar Kütahya ve Sivas'tan kar tatili haberleri geldi. Dün akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da yoğun sağanak etkili oluyor. Sabah 7.30 itibariyle yüzde 76'a ulaşan trafik, işe yetişmeye çalışan İstanbullulara zor anlar yaşatıyor. Yağışın 3 gün daha devam etmesi beklenirken Meteoroloji dün fırtına uyarısında bulunmuştu.

 

 

OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Son dakika: Yurdun birçok ilinde devam eden ve yağması beklenen kar yağışıyla birlikte öğrenci ve veliler okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda merak içerisinde. Okulların tatil edilmesiyle son dakika açıklaması geldiği anda haberimizden takip edebilirsiniz.

 

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ - ANKARA HAVA DURUMU

Son dakika! Ankara'da geçtiğimiz son 15 gündür etkili olan soğuk ve yağışlı hava yeni haftada da etkisini hissettirecek. Pazartesi'nden itibaren 0 dereceye kadar düşmesi beklenen hava sıcaklığıyla birlikte kar görülecek. Çarşamba gününe kadar etkili olması beklenen yağışlı havanın perşembe gününden itibaren açması bekleniyor.

Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili resmi açıklama geldiği anda haberimizde yer alacaktır.

Ankara'da yoğun kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.

ADIYAMAN VALİLİĞİ'NDEN OKULLAR TATİL AÇIKLAMASI

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde alınan karar ile bazı okullar kar dolayısıyla tatil edildi.

Çelikhan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar dolayısıyla bazı okulların 6 Ocak Pazartesi günü tatil edildiği duyuruldu.

Bazı köy yollarının kar nedeniyle kapalı olasından dolayı taşıma merkezi olan Cumhuriyet Ortaokuku ve Askerhan İmam Hatip Ortaokulunda eğitime 1 gün ara verildi. 

İSTANBUL HAVA DURUMU

Son dakika: 10 gündür soğuk havanın etkisinde olan İstanbul'da kar yağışı için bekleyiş devam ederken Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre; İstanbul'da haftanın ilk günlerinde soğuk ve yağmurlu hava etkili olurken şiddetli rüzgar da görülecek. 

Son dakika! İstanbul hava durumu tahminleri

İstanbul’da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmur, sabah saatlerinde de devam etti. Rüzgarın da etkili olduğu yağmurda vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şemsiyeleri ile birlikte zorluk çeken vatandaşların halleri kameralara yansıdı.
İstanbul’da dün akşam saatlerinden beri etkili olan yağmur sabah saatlerinde etkisini daha da arttırdı. Rüzgarın da yağmurla birlikte olması vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabah saatlerinde evlerine gitmek isteyen vatandaşlar yanlarından şemsiyelerini eksik etmedi.

BİLECİK'İN 3 İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 ilçesinde eğitime 6 Ocak 2020 tarihi itibariyle 1 gün ara verildi.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgede dün gece saatlerinde başlayıp kesintisiz olarak devam eden yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, "Bozüyük, Pazaryeri, Yenipazar ve İnhisar ilçelerinde ise taşımalı öğrenciler 6 ocak pazartesi öğleden sonra tatil edildi" denildi.

7 OCAK SALI BİLECİK'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Bilecik'in Söğüt ilçesinde yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yarın Söğüt'teki ilk ve ortaokullarda eğitime ara verildiği belirtildi.

SİVAS'TAN DA TATİL HABERİ GELDİ

Sivas'ta yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime İmranlı ilçesinde 6 ocak pazartesi bir gün ara verildi. 7 Ocak salı günü için açıklama geldiği anda haberimizde yer alacaktır.

KARABÜK HAVA DURUMU - KARABÜK'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Karlı ve soğuk hava Karabük'te de etkisini hissettirirken vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

Eskipazar ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçede taşımalı sistemle eğitim verilen okullarda eğitim 6 Ocak Pazartesi öğleden sonra tatil edildi. Eskipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçedeki taşımalı sistem kapsamındaki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime öğleden sonra ara verildiği duyuruldu.

7 OCAK SALI KARABÜK'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Karabük'ün Ovacık ve Eskipazar ilçelerinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı okullarda eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Ovacık Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek don ve buzlanmaya karşı eğitime, spor lisesi hariç ilkokullar, ortaokullar ve liselerde 7 Ocak Salı günü ara verildiği belirtildi. 

Açıklamada, ilçede kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, böbrek hastası ve engellilerin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Eskipazar Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ise yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ilçede taşımalı eğitime ara verildiği kaydedildi.

 

AFYONKARAHİSAR'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Afyonkarahisar’da etkili olan kar yağışı sonrası Çobanlar ilçesinde eğitime bir gün ara verildi. Afyonkarahisar’da gece yarısı başlayan ve etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde evlerinden iş yerlerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken Çoban ilçesinde il ve orta okullarda eğitime bir gün ara verildi. Kent merkezinde ise eğitime ara verilmezken kar yağışının şiddetini arttırarak devam ettiği gözlendi.

ISPARTA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Yurdun büyük kesiminde etkili olan kar yağışı Isparta'da da etkisini hissettiremeye devam ediyor. 

Valilikten alınan bilgiye göre, kent merkezi ile Şarkikaraağaç, Eğirdir, Gelendost, Senirkent, Uluborlu, Yenişarbademli ilçelerinde eğitime 7 ocak salı günü ara verilmesi kararlaştırıldı.Yalvaç ilçesinde ise sadece taşımalı eğitim verilen okullar tatil edildi.

Sütçüler ilçesinin Kasımlar ve Kesme köylerinde de eğitime bir gün ara verildi.

KAYSERİ HAVA DURUMU - KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Kayseri'nin ilçelerinde ve merkezinde dondurucu soğuk etkisini hissettirirken MGM'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre; Kayseri'de kar yağışı pazar gecesinden itibaren etkili olacak. Kayseri'de okullar tatil olacak mı diye merak eden öğrenciler için yetkili mercilerden henüz açıklama gelmedi.

Son dakika : Kayseri 5 günlük hava durumu

Malatya'da kar yağışı nedeniyle kapalı olan yollara müdahale

 

MANİSA'DAN TATİL HABERİ GELDİ

Türkiye'nin dört bir yanında etkili olan soğuk ve yağışlı hava Manisa'nın büyük kesiminde de kar şeklinde kendini gösteriyor. Manisa'da yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Akhisar, Gördes, Demirci ve Turgutlu ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle 6 Ocak Pazartesi eğitime ara verildi.

7 OCAK SALI MANİSA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Manisa'nın Akhisar ve Ahmetli ilçelerindeki bazı okullarda yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın (7 Ocak Salı) ara verildi.

Şehrin yüksek kesimlerinde sabahtan bu yana devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. 

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle Akhisar'da Hanpaşa, Kömürcü ve Dağdere mahallelerindeki okullar ile Ahmetli'de taşımalı eğitim yapılan Bahçecik ve Hacıköse mahallelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi. 

METREKAREYE 179 KİLOGRAM YAĞIŞ

Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Antalya'da yağmur ve fırtına şeklinde görülürken gün içerisinde metrekareye 179 kilogram yağış düştü. Gece başlayan yağış kentin bazı noktalarında su birikintilerine neden olurken trafikte de aksamalar yaşandı. 

Son dakika haberi! Antalya'da yoğun yağış nedeniyle vatandaşlar zor durumda kaldı.

 

EDİRNE HAVA DURUMU - EDİRNE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte Edirne'de kar yağışı pazar gecesinden itibaren başlayacak. Pazartesi günü yoğun olması beklenen kar yağışı ile birlikte sıcaklık 1 dereceye kadar inecek. Kar yağışının salı günü gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. 

Edirne'de okullar tatil olacak mı sorunun cevabını merak eden öğrenci ve veliler Edirne Valiliği'nden açıklama bekliyor. Valilikten tatil ile ilgili son dakika açıklaması gelmesi durumunda haberimizde yer alacaktır.

KIRKLARELİ HAVA DURUMU - KIRKLARELİ'NDE OKULLAR TATİL Mİ?

Soğuk havanın en çok hissedildiği illerden biri olan Kırklareli'nde hava durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre; Rüzgarın saatte 75 km'ye kadar ulaşması beklenen ilde pazartesi ve salı günü yoğun kar yağışı da etkili olacak.

KIRKLARELİ'NİN İKİ İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Kırklareli'de yoğun kar yağışı nedeniyle Demirköy ilçesinde tüm okullarda, Vize ilçesinde ise taşımalı eğitime 7 ocak salı ara verildi.

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, söz konusu ilçelerde kamu çalışanı engelli ve hamile personelin de yarın izinli sayılacağı belirtildi.

Buna göre yarın Demirköy ilçesinde tüm okullar, Vize ilçesinde ise taşımalı eğitim uygulanan okullar 7 ocak salı tatil edildi. Öte yandan, Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor. Demirköy ilçesinde tipi şeklinde yağan kar ulaşımı ve yaşamı olumsuz etkiliyor.

 

Son dakika! Kırklareli hava durumu

BOLU HAVA DURUMU - BOLU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışının en sık görüldüğü illerden biri olan Bolu'da bu hafta da aynı manzara hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (EGM)'den yapılan açıklamaya göre; Bolu'da Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri kar yağışı etkili olacak. Vatandaşlara tedbirli olması yönünde uyarılarda bulunuldu. Bolu'da okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili Bolu Valiliği'nden son dakika açıklaması geldiği takdirde haberimizde yer alacaktır. 

Son dakika! 5 günlük Bolu hava durumu tahminleri

BURDUR'UN BAZI BÖLGELERİNDE OKULLAR  7 OCAK SALI TATİL

Burdur'un Ağlasun ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bugün ara verildi.

Ağlasun'da dün sabaha karşı başlayan ve gece de devam eden yoğun kar yağışı, bu sabah etkisini yitirdi. Kar kalınlığının yer yer 20 santime ulaştığı ilçede valilik kararıyla eğitim öğretime bugün ara verildi.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU - ESKİŞEHİR'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan soğuk hava Eskişehir'de de kendisini gösterirken kar yağışıyla birlikte vatandaşlara dikkatli olmalı yönünde MGM'den uyarı geldi. Pazar gecesi dahil olmak üzere Pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde 0 dereceye kadar düşmesi beklenen sıcaklıklarla birlikte kar yağışı görülecek.

Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklamada, bölgede yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, "İlimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile 6 ocak günü ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı. Ayrıca açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de bir günlüğüne idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Eskişehir 5 günlük hava durumu

Malatya'da kar yağışı nedeniyle kapalı olan yollara müdahale

Mersin’in yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 1,5 metreye ulaştı

KONYA HAVA DURUMU- KONYA'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Kara kışın en sert geçtiği illerimizden biri olan Konya yeni haftada yağışlı bir havanın etkisi altına girecek. Yer yer yoğun olmakla birlikte karla karışık yağmurun beklendiği Konya'da sıcaklıklar 2 dereceye kadar düşecek. Konya'da okulların tatil edilip edilmeyeceği yönünde Valilik'ten açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Akşehir, Hüyük ve Hadim ilçelerinde, kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarının 6 ocak pazartesi tatil edildiği bildirildi.Bu ilçelerde, vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları istendi.

7 OCAK İÇİN TATİL AÇIKLAMASI

Konya'nın Taşkent, Hüyük, Derebucak, Yalıhüyük, Seydişehir, Bozkır ve Hadim ilçelerinde yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.

Hadim ve Taşkent ilçelerinde yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim kurumları 7 Ocak Salı da tatil edildi.

Son dakika! 5 günlük Konya hava durumu

KÜTAHYA HAVA DURUMU - KÜTAHYA'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Kar yağışının en çok görüleceği illerimizden biri olan Kütahya, hafta başından itibaren beyaz örtüyle örtülecek. Pazar gecesi dahil olmakla birlikte 8 ocak çarşamba gününe kadar kar yağışı etkili bir şekilde devam edecek.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada ise gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile tipinin kesintisiz sürdüğü ifade edildi. Açıklamada, "Merkez ilçe, Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşıma merkezi okullar; Şaphane, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları ile Emet ilçesindeki temel eğitim kurumlarında (anaokulu, ilkokul, ortaokul) eğitime bir gün ara verilmiştir." bilgisi paylaşıldı.

7 Ocak salı günü için açıklama geldiği anda haberimizde yer alacaktır.

Son dakika- Kütahya 5 günlük hava durumu tahmini

ÇANAKKALE HAVA DURUMU - ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL Mİ ?

Çanakkale'de pazartesi gününden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı 7 ocak salı günü etkisini artıracak. Sıcaklıkların 0 dereceye kadar inmesi beklenirken MGM'den vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarı yapıldı. 

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Çan'da tüm okullar, Ayvacık'ta da taşımalı eğitim merkezleri 7 ocak salı tatil edildi.

Bölgede dünden bu yana etkili olan ve saatteki hızı zaman zaman 100 kilometreye ulaşan fırtına dolayısıyla Gökçeada'daki bazı evlerin çatıları uçtu, kiremitleri yola savruldu.

Öğrencilerin bu tür olumsuzluklardan zarar görmemeleri amacıyla ilçedeki resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Bozcaada'da da kuvvetli fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için okulların bugün tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Son dakika: Çanakkale 5 günlük hava durumu

BALIKESİR HAVA DURUMU- BALIKESİR'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan soğuk ve karlı hava Balıkesir'in bazı ilçelerinde de etkili oluyor. Karla mücadele ekipleri kapanan yolları açabilmek adına canla başla mücadele etmeye devam ediyor. 

Balıkesir'in Balya ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 7 ocak salı ara verildi.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise Balya ve çevresinde sabah başlayan kar yağışının etkisini sürdürdüğü bildirildi.

7 OCAK SALI TATİL Mİ?

7 Ocak Salı günü okulların tatil edilip edilmeyeceği ise akşam saatlerinde yapılacak toplantı sonrası belli olacak.

Son dakika! Balıkesir'in bazı bölgelerinde eğitime 6 Ocak pazartesi günü ara verildi.

ERZİNCAN HAVA DURUMU - ERZİNCAN'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Erzincan'da 5 ocak pazar gecesi dahil olmak üzere hafta boyunca kar yağışı etkili olacak. Sıcaklığın yer yer -2 dereceye kadar düşmesi beklenirken don olaylarına karşı vatandaşların tedbirli olması yönünde MGM'den çağrı yapıldı. Erzincan'da okullar tatil olacak mı sorusuyla alakalı resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

,Erzincan'da 5 günlük hava durumu tahmini

ERZURUM HAVA DURUMU - ERZURUM'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Yılın büyük bir bölümünü kar yağışı altında geçiren Erzurum'da yeni haftada da kar etkisini hissettirecek. Erzurum'da sıcaklıklar -5 dereceye kadar inmesi bekleniyor. Dondurucu soğuğa karşı vatandaşları tedbirli olması yönünde peş peşe açıklamalar geldi. Erzurum'da okullar tatil olacak mı konusuyla ilgili yetkili merciilerden açıklama gelmedi.

MALATYA HAVA DURUMU - MALATYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışı Malatya'da da etkili olacak. Özellikle pazartesi günü 0 dereceye kadar düşecek olan hava sıcaklığıyla birlikte kar yağışı da yoğun bir şekilde görülecek. Malatya'da okullar tatil olacak mı diye merak eden veli ve öğrenciler ise valilikten gelmesi beklenen açıklamaya kilitlendi.

ÇANKIRI HAVA DURUMU - ÇANKIRI'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Türkiye'de iyiden iyiye hissedilen dondurucu soğuklar ve kar yağışı şiddetini artırmaya devam ediyor. Çankırı'da yaşayan vatandaşlar hava durumunu merak ederken Valilik'ten okulların tatil edildiği haberi geldi. 

Çankırı'nın 8 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı Orta, Ilgaz, Korgun, Şabanözü, Eldivan, Atkaracalar, Kurşunlu ve Çerkeş ilçelerinde, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği ifade edildi. Açıklamada, hamile ve engelli personelin yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

KARAMAN'DA HAVA DURUMU - KARAMAN'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Yurt genelini etkisi altına alan kar yağışı sonrası öğrenciler tatil açıklamalarını internette aramaya başladı. Birçok il ve ilçede okullar tatil edildi.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde yoğun kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Karaman kent merkezinde ve ilçelerinde kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.

Sarıveliler Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kar nedeniyle ilçedeki okullarda eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

YORUMLAR 52
  • Damla 4 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul da okullar tatil olmalı çocuklar bu ruzgarda zar zor gidiyorlar
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Adana kırmızı alarm dedi ama tatil değil
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Milletin tatil merakı çokmus bizler yağmurda karda çalışıyoruz ama tatil diye bagirmiyoruz
    Cevapla
  • _muhami 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankara da ilk defa kar yağışı için doğru düzgün tedbir alınmadığını gördüm
    Cevapla
  • yürü İstanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    belediye sağolsun
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da hava şartları çok kötü Vali bey. Fırtına ve yağmur dan araçlar gitmekte zorlanıyor. Tatil bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı