Giresun yaylalarında kar keyfi

Yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Giresun’un Kümbet ve Kulakkaya yaylaları, kar yağışının ardından beyaza büründü. Şehrin stresinden kurtulmak isteyen vatandaşlar karla kaplı manzaranın keyfini çıkardı.

Giresun yaylalarında kar keyfi
Giresun yaylalarında kar keyfi
GİRİŞ 05.01.2020 15:03 GÜNCELLEME 05.01.2020 15:03

Giresun’da şehir merkezine yağmayan karın keyifli yanlarını yaşamak isteyenler, hafta sonunu yaylalarda geçirdi. Beyaz örtü ile kaplanan yaylaya çıkanlar sık sık eşsiz manzarayı görüntüledi. Yakınları ile yaylaya gelerek kartopu oynayan ve kızakla kayanların mutluluğu da fotoğraf karelerine yansıdı. Şehrin stresi ve gürültüsünden kurtulmak ve karın tadını çıkarmak için Kümbet ve Kulakkaya yaylalarını tercih eden Giresunlular, yayla havasını teneffüs ederken; diğer yandan kışın güzelliklerinin keyfini sürdü.

CAZİBE MERKEZİ OLDU
Öte yandan, Kulakkaya Yaylası’nın adeta sembolü haline gelen ve otantik mimarisiyle dikkat çeken Zifin Otel ise turizme değer katmaya devam ediyor. Zifin Otel İşletmecisi Dr. İbrahim Özkuş, “Amacımız, doğa ile uyumlu bir mimari yapıyla Kulakkaya Yaylası’nın konaklama ihtiyacını karşılamaktır. Yaz aylarında günübirlik binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kulakkaya Yaylası’nda konaklamalı turizmine de imkan sağlamaktır” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu