Bütün Zeytinburnu onu arıyordu, dövmeli fotoğrafı ele verdi!

Zeytinburnu’nda bir iş hanındaki dükkanlara giren dövmeli hırsız, Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf sayesinde yakalandı. Polisin üç günlük bekleyişin ardından yakaladığı hırsızın kolundan binlerce liralık saat çıktı.

Bütün Zeytinburnu onu arıyordu, dövmeli fotoğrafı ele verdi!
Bütün Zeytinburnu onu arıyordu, dövmeli fotoğrafı ele verdi!
GİRİŞ 06.01.2020 11:37 GÜNCELLEME 06.01.2020 11:39
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, Gökalp Mahallesi 58. Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanında geçtiğimiz Aralık ayında meydana geldi. 23 ve 31 Aralık 2019 tarihlerinde aynı caddede 9 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan Ercan Tanıdık (23), Mazlum Tanboğa (27) ve Feyzi Güzel (21), yaklaşık 45 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldı. 23 Aralık tarihinde olay yerine ticari taksiyle gelen hırsızların taksideki kamera görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerden kimlikleri tespit edilemeyen şahıslar 31 Aralık 2019 tarihinde aynı yerde bir iş hanına daha girdi.

4 SAAT KEŞİF YAPMIŞLAR

 

Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliğine bağlı Hırsızlık Timi ekipleri, şüpheli şahıslardan birinin olay yerine 4 saat önce gelerek bahse konu han önünde oturduğu ve keşif yaptığını tespit etti. Detaylı inceleme yapan polis ekipleri, bu şahsın 23 Aralık’ta gerçekleşen olaydaki şahıslardan biri olduğunu belirledi. 

Şahısların iş hanına yan sokakta bulunan binanın çatısından girdiğini tespit eden polis ekipleri, şüpheli şahsın sağ elinde dövme olduğu bilgisine ulaştı.

INSTAGRAM HESABI YAKALATTI

 

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin konu ile ilgili yaptıkları kapsamlı ve ayrıntılı çalışmada, şüpheli şahsın Instagram hesabı takibe alındı. Instagram hesabından bir hafta önce fotoğraf paylaştığı yere tekrar gidebileceği düşünülen şahsı ekipler beklemeye başladı. Fatih ilçesinde bir otoparkın boş kısmında güvercin beslediği tespit edilen Ercan Tanıdık, 3 gün bekleyişin ardından kovalamaca sonucu yakalandı.

KOLUNDA BİNLERCE LİRALIK SAAT

Bugüne kadar 37 adet hırsızlık suçu işlediği bilinen Ercan Tanıdık’ın aynı zamanda “Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 5 yıl hapis cezasıyla hükümlü aranan şahıs olduğu belirlendi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınan hükümlü şahsın hırsızlık suçundan elde ettiği paralarla lüks yaşam sürdüğü görüldü. Hırsızın kolundaki binlerce liralık Rolex marka lüks saate ve üzerinde çıkan pahalı telefonuna ise el koyuldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 14
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    savcı ve hakimler salar nasılsa . hatta polise ceza vermezseler iyi vatandaşın saatini telefonunu almak ve kovalayarak yorulmasını sağlamaktan...
    Cevapla
  • hakan er 4 yıl önce Şikayet Et
    hırsızların kimliklerinde hırsız yazılmalı
    Cevapla
  • heythety 4 yıl önce Şikayet Et
    adalet nerede. bıktık sormaktan. devletten polisten cezadan korkan mı var
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hırsızların cenneti türkiye.
    Cevapla
  • Koblay 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen fazla oyalamadan bırakın adamı gitsin.O 37 hırsızlık rakamı şöyle bir 60-70 olsun.O 5 yıl cezayı da affediverin gitsin canım!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı