Toplu yalan söyleme talimatı mı verildi! CHP'li vekillerden 'Putin' algısı

Rusya lideri Putin'i taşıyan uçak, saat 21.00'de Atatürk Havalimanı'na indi. Putin'in uçağının Atatürk Havalimanı'na inmesi nedeniyle CHP'li milletvekiller algı operasyonu yapmaya kalkıştı. CHP'li vekillerin operasyonuna tepkiler geldi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya CHP'li vekillere "Bunlara toplu yalan söyleme talimatı mı verildi ki hep bir ağızdan yalana başladı..." ifadeleriyle tepki gösterdi.

GİRİŞ 08.01.2020 01:06 GÜNCELLEME 08.01.2020 01:08
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul'a geldi. 

 

 

Suriye'deki temaslarının ardından Türkiye'ye hareket eden Putin'i taşıyan uçak, saat 21.00'de Atatürk Havalimanı'na indi. 

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA KARGO VE VİP UÇUŞLARI

 

 

İstanbul Havalimanı'nın hizmete girmesiyle birlikte Atatürk Havalimanı her türlü yolcu uçuşlarına kapatıldı. Yolcu uçuşlarına kapatılan Atatürk Havalimanı, özel jet uçuşları ve VIP uçuşları, Atatürk Havalimanı’nda yapılmaya devam ediyor.

Buna rağmen Twitter'dan CHP'li milletvekilleri Putin'in Atatürk Havalimanı'na inişi üzerinden algı yapmaya kalkıştılar. 

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Twitter paylaşımında "İstanbul'da şu an hiçbir havalimanı hizmet vermiyor. Türkiye'ye gelen Putin, sadece kargo uçaklarına hizmet veren Atatürk Havalimanı'na indi. Bilmem anlatabildik mi?" ifadeleriyle konuyu saptırmaya çalıştı. 

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise "Putin Atatürk Havalimanına indi. Şu an İstanbul’da çalışan tek havalimanı Atatürk. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum..." şeklinde paylaşım yaparak algı yapmaya devam etti.

CHP'li vekillerin paylaşımlarına tepki yine Twitter'dan geldi. Gazeteci Ersoy Dede, CHP'li Özkoç'a "Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama özel Jet’ler ve vip uçaklar Atatürk havalimanına iniyor. Bundandır ki Devlet Konukevi hâlâ orada..." ifadeleriyle tepki gösterdi.

TOPLU YALAN SÖYLEME TALİMATI MI VERİLDİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise tepkisini şu ifadelerle gösterdi:

"Bunlara toplu yalan söyleme talimatı mı verildi ki hep bir ağızdan yalana başladı..." 

 

YORUMLAR 47
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan köprü yapılsa bütün ihaleleri chpliler kesin alırdı.
    Cevapla
  • dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP Her zamanki gibi zırvalıyor birilerin maşası olmuş yanına da teröristleri almış milleti kandırmaya çalışıyor biz kimin ne yaptığını çok iyi görüyoruz adam olun doğru muhalefet yapın ayıp ya kimi kandırıyorsunuz
    Cevapla
  • abc 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar bu ülkede yaşamıyor ki nereden bilsinler. İstanbul havaalanı yapılırken hasetten ne yapılıyor nereye yapılıyor nasıl niçin yapılıyor diye bakmadılar ki haberleri olsun hatta herşey için aynı durumda bu zavallılar
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp'nin hiç bir algı operasyonu beni etkilemez.İnanan akıllılara şaşarım :)))
    Cevapla
  • Sadoli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sabiha gökçene Istanbul havaalanina tekerlek takmiş kargalar mi iniyor diye sormazlar mı adama vah vah hep ten kafayı yemişler beaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi