Ümraniye’de silahlı iki şahsın tartışması kanlı bitti. Saldırgan şahıs, tartıştığı şahıs arkasını döndüğü sırada defalarca tetiğe bastı. Silahına davranamadan kurşunların hedefi olan kişi hayatını kaybederken, saldırgan şahıs olay yerinden kaçtı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü gece saat 01.45 sıralarında Ümraniye’de meydana geldi. İddiaya göre Hasan B. adlı kişi, arkadaşı olduğu iddia edilen şahısla bir dükkan önünde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Hasan B.’nin karşısındaki şahsa tokatla vurduğu görülürken, tartışma dükkanın içerisinde devam etti. Daha sonra Hasan B. dükkandan çıkıp yürümeye başladığı sırada saldırgan şahıs silahını çekip art arda tetiğe bastı. Elindeki silaha davranamadan kurşunların hedefi olan Hasan B. olduğu yere yığıldı. Silahlı saldırgan tetiğe basmaya devam ederek olay yerinden kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşunlar isabet eden Hasan B.’nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis, silahlı saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olayın gerçekleştiği noktada esnaf olan Taner Günaydın, “Bizim dükkanımız kapalıydı o saatlerde. Saat 2’ye doğru bir arkadaş beni aradı. “Abi dükkanın önünde bir şeyler olmuş, emniyet şeridi çekilmiş, birini vurmuşlar galiba” dedi. Ben arkadaştan başka bilgi alamadım, buradan geçerken görmüş. Ertesi gün geldiğimde ikiye çeyrek kala yan dükkanın önünde bizim dükkanımıza da sürekli gelip giden birinin vurulduğunu öğrendim. Önce bir el ateş edilmiş yere düşmüş ölen şahıs, sonra yanına gelip 4, 5 el daha etmişler. 2 tanesi kafasına gelmiş. Duyduğumuz bu şekilde “ diye konuştu.

Öte yandan saldırgan şahsın arkadaşına defalarca ateş ederek öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki şahıs tartışıyor. Daha sonra şahıslardan biri yürüdüğü sırada diğer şahıs arkasından art arda ateş ediyor. Arkası dönük olan şahıs silahına davranamadan kurşunların hedefi oluyor.

Yorumlar 84 Yorum Var
  • Asım 11.01.2020 09:26
    Trafikte her tartıştığın kişiyi öldürürsen 100Mt. de bir cinayet işlemek zorunda kalırsın.
  • Orhan 10.01.2020 08:01
    Kabadayılığın sonu budur
  • Abdülhamid Han 09.01.2020 22:55
    Nezaket en büyük adalettir ,gözüne kestirirsin döversin mafyasın dayısın ,yaaa işte böyle son bulursun ,herkes birbirine saygılı davransın
  • Ali 09.01.2020 17:58
    kendisi güclü diye baskasina tokat atmaya hak saniyor
  • hakkı 09.01.2020 17:57
    ölen çok dayılanmış, aşırı bir güven ve kibir ile yürüyor. .Allah akıl fikir versin
Daha fazla yorum görüntüle