TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde emniyet şeridindeki minibüse çarpan motosiklet savrularak özel halk otobüsünün altına girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan feci kazada 2 kişi öldü.

Kaza, Ümraniye TEM Otoyolu, Elmalı Mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametinde giden motosiklet, emniyet şeridinde duran minibüse çarptıktan sonra yola savruldu. Bu sırada motosiklet, sağ şeritte ilerleyen özel halk otobüsün önüne devrildi. Otobüs sürücü frene basmasına rağmen motosiklet metrelerce aracın altında sürüklendi. Güvenlik kamerasına yansıyan feci kazada motosikletteki 2 kişi öldü. Kaza nedeniyle trafikte aksama yaşanıyor.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Motorcu 21.01.2020 13:41
    Emniyet şeridini bırak sol şeridi solundan gidiyorlar bu ne
  • sabit 11.01.2020 22:17
    arkadaslar bu olayda gordugum kadariyla sunu iyi bilmemiz lazim arkadan bir vasitaya vurmak hatali vurandir duran araca vurmak vuran hatalidir emniyet seridinde arizanedeniyle durmak duran araca vurmak istinasiz vuran hatalidir neden trafik kurallarini uygulamiyoruz uygulamiyan cok tehlikeli olumcul olaylari getirebiliyor adam emniyet seridine geciyor ama tam saga yanasmamis 50 metre gerisine ariza isaretini koymamis 25 30 metre olmaz en az 50 metre olacak bu arkadas o tetdbiri almadi motorlu arkadasda ariza disinda hicbir sekilde girilmesi kullanilmasi yasakolan seride neden giriyor bunlar hic anlasilir degil canlar yine gitti sorumlu motor surucusu
  • Ali Velioğlu 11.01.2020 15:46
    Motorlar sürekli emniyet şeridini veya yolun en solundaki boşluğu kullanarak gidiyor. Motorlu taşıt gibi kurallara uygun kullanmazsan (Motorcularda sürekli karşılaşılan durum; işine geldiğinde ben de motorlu taşıtım, işine geldiğinde ben motorum, işine geldiğinde bu iki tekerli her yerden gider) bu gibi sonuçlar olur. Aracın arkasına konulacak uyarı levhaları emniyet şeridi olmayan hallerdedir. Emniyet şeridi adından belli kaza veya arıza durumunda aracın çekileceği şerittir. Seyir şeridi değildir. Sonuçta kaza geliyorum der.
  • Orhangazi 11.01.2020 04:45
    Emniyet şeridinde duran arzalı araç dörtlüleri yaktıktan yaklaşık 50/100m geriden gelen araçlar için bi uyarı levası kurulmalı. Almanyada şart ve mümkün oldukça araca geri binmeyin otobanda, yanında hele hıç beklemeyin, emniyetli bölgeye gidiniz!
  • Mert 11.01.2020 01:53
    Arza var işaret koymalı suç sağ seriye duran araç arza yapan araç lega koymak zorunda
Daha fazla yorum görüntüle