Ümraniye'de polis her yerde o soyguncuyu arıyor

Ümraniye'de bir marketler zincirinin şubesine giren maskeli ve silahlı bir kişi, çalışan kadını etkisiz hale getirerek, kasadaki bir miktar parayı gasp edip kaçtı. Polis, olaya ilişkin çalışma başlattı.

Ümraniye'de polis her yerde o soyguncuyu arıyor
Ümraniye'de polis her yerde o soyguncuyu arıyor
GİRİŞ 10.01.2020 22:31 GÜNCELLEME 10.01.2020 22:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, İnkılap Mahallesi İlkkurşun Caddesi üzerinde bulunan marketler zincirinin bir şubesinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yüzü maskeli ve elinde silah olan bir kişi cadde üzerindeki markete girdi. Soyguncu, silah göstererek kasiyer kadını etkisiz hale getirdi. Ardından kasadaki bir miktar parayı gasp eden soyguncu, yaya olarak kaçtı. 

İhbar üzerine aralarında özel harekatçıların da bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel Harekat polisleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, markette inceleme yaptı. Marketin güvenlik kamera görüntüleri incelemesinde soygunu gerçekleştiren kişinin, 20-25 yaşlarında birisi olduğu tespit edildi. Ekipler, eşkali belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bir mahalleli, “Akşam saat 20.00 sıralarında mahallemizde bulunan markete maskeli bir şahıs girip çalışan personele silah çekip bir miktar para alıp olay yerinden kaçmıştır. Biz de olayı çalışan kişilerden duyduk" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ibrahim KARADENİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tür haberleri tüm kanal,haber sitesi,gazeteler yayınlasın ki hırsızlığa meyilli olanlara teşvik olsun cesareti olmayanlarada cesaret versin başımız beladan çıkmasın...
    Cevapla
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya tipi suç girişimlerinde artış, köpeklerin insan yediği ya da yemeye çalıştığı vakıalar. Türkiyeye özgü caydırıcı ve önleyici faaliyetlerde zaafiyet mi var? Sadece güvenlik güçleri ile çözülmez bu tip olaylar. Kamu makamları daha uzman ekiplerle çözümler üretmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı