Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yaptığı röportajda İstanbul Grand Airport CEO'su Kadri Samsunlu ile İstanbul Havalimanı hakkında bilinmeyenleri sordu. Kadri Samsunlu, Atatürk Havalimanına inen devlet başkanlarının uçaklarının neden İstanbul Havalimanına inmediği sorusuna ise isyan etti.

Samsunlu, ''Bu havalimanının vizyonunu sayın Cumhurbaşkanımız belirledi. Devlet Başkanları Atatürk havalimanına iniyor. Putin inmedi diyorlar. Putin'in inmediği gün biz 1200 tane uçak indirdik. Bunlar deli saçması şeyler'' açıklamasında bulundu.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Asım 14.01.2020 16:44
    chp zihniyeti yokluk ister ki gawura muhtaç kalalım. onlar bizi yönetsin ister.
  • qwer 14.01.2020 16:00
    Yalan sözler ile ticari değerini azaltmadan dolayı soru önergesi niye verilmiyor. Komisyon sorgusu neden yapılmıyor.
  • sel yaz 14.01.2020 15:46
    chp RAhmetli atamızın partisi değildir.rahmetli Atatürkümüzün kurduğu partinin adı önce halk fırkası cumhuriyet ilanından sonrada CHF dir chp değil , hatta bugünkü CHP asla değil. onlar için ATATÜRK sadece arkasına sığındıkları bir çerçevedir. .bir ülkenın gelişmesinde muhalefet halkın sesi olmakdır. proje üretmek yanlışları izleme hukuksal bilimsel verilerle sunmakdır. bugun halk iktidara karşı doğru yanlışlar kendisi görerek bireysel muhalefetini ve takdirini yapmaktadır. chp yi yöneten kadroların şunu bilmesi lazımdır, izledikleri bu yolun bılımsel ılmı dayanakları olmadığı gibi devlet vatan halk çıkarları yönünde değildir.
  • Mutlu 14.01.2020 14:28
    Bir munafik size bir haber getirdiğinde aşkını araştırın. Diyor Allah. Tersi de geçerlidir. Haberi yalan olanlar münafıklık içindedir.
  • tunctunc 14.01.2020 14:07
    chp ve hdp´nin agizlarindan bu ülkenin insanlari icin ülke icin sadece tek bir kelime cikmadi..kim "$urda $u gün güzel bir$eyler sölyedi ler" desin yolda e$ek gibi anirarak ko$acam ellerimlede tempon tutacam.Bu kadar alcagin bu ülkede ya$amasida cok ayri bir mucize.!
Daha fazla yorum görüntüle