Gönlü zengin, yüreği kocaman Hasan için sevindirici haber geldi

Sosyal medyada yayılan ve Türkiye'nin seferber olduğu Ankara'da yaşayan Hasan için Vali Vasip Şahin'den sevindirici haber geldi. Şahin, Hasan'a ulaştıklarını belirterek "Bu akşamdan itibaren Ankara Valiliği olarak sorun ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz." dedi.

GİRİŞ 13.01.2020 21:55 GÜNCELLEME 13.01.2020 22:39
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada yayılan ve Türkiye'nin seferber olduğu Ankara'da yaşayan Hasan için Vali Vasip Şahin'den sevindirici haber geldi. 

 

 

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Gönlü zengin, yüreği kocaman Hasan’a ulaştık. Bu akşamdan itibaren Ankara Valiliği olarak sorun ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz." ifadelerini kullandı.

HASAN SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

 

 

Hasan... 29 yaşında. Ankara'da yaşıyor. Babaannesini kaybettikten sonra bir başına sokakta yaşamak zorunda kalmış. Mendil satarak geçimini sağlamaya çalışan, haftada bir otelde kalma imkanı bulduğu için Allah'a şükrettiğini söyleyen Hasan'ın sözleri adeta ders niteliğinde. Sosyal medyadan paylaşılan videoda, yaşadıklarını kısaca şöyle özetliyor Hasan: 

"Sokaklarda selpak satıyorum. Parasıyla çorba içiyorum. Yalnızlıktan dolayı üzülüyorum... Ama şöyle bir şey var: Allah insanı sınar. Allah şu an beni sınıyor ve bana taşıyamayacağım yükü vermiyor. Genelde metronun kapısının dibinde yatıyorum. Gece 1'de kapanıyor, yere karton seriyorum, havalandırma sıcak üflediği için orada yaşıyorum ben. Ama Allah insana taşıyamayacağı yükü vermez. Benim de evim olacak, düzenim olacak... Buna inanıyorum."

İş arayışında olduğunu da anlatan Hasan, insanların kendisine önyargıyla yaklaşmasına üzüldüğünü belirterek, "Şu an selpak satıyorum, iş bulamıyorum. Sokakta yaşadığımı söyleyene kadar problem yok ama onu söyleyince almıyorlar" diye konuştu. 

 

YORUMLAR 145
  • mustafa torun 4 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz gozunuzu vicdaninizi acarsaniz etrafinizda muhakkak hasan ,aysa, mehmet,amca ,dede,yetim, bulursunuz klavye muslumanlari sizi. hasan kurtuldu.coksukur hasani kurtaranda cebinden kurtardiysa oda kurtuldu. ya digerleriiii. imtihan cok buyuk coooook.
    Cevapla
  • selçuklu 4 yıl önce Şikayet Et
    yok millet gecinemiyor ekmek bulamıyor... diye intihar haberlerini paylaşan haberleştiren kalitesizler bunuda haber yapın... bunu yapmazsınız cünkü çocuk ALLAH... diyor... İSYAN ETMİYOR
    Cevapla
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    biz eskiden kapimizi calan herkesi allahin gonderdigi misafir olarak gorur ona gore o kisileri agirlardik gerekirse ihtiyac sahiplerine fitrelerimizi zekatlarimizi ve hatta yapacagimiz hayirlari yapar sevindirirdik simdilerde herkes herkesten kacar duruma geldi biz ne ara bu kadar kirlendik hala anlayamadim
    Cevapla
  • Türkoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    "Allah, mü'minlerin kalplerini, düşüncelerini birbirine ısındırdı." Enfal 63
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bazı kan emici alçak iş adamları var.. özellikle izlesin..Ama ders alacaklarını sanmam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?