49 ilde büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı: Aralarında F-16 pilotları da var

İzmir merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik 176 askere yakalama kararı çıkarıldı.

GİRİŞ 14.01.2020 07:20 GÜNCELLEME 14.01.2020 08:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Son dakika haberine göre, İzmir merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 176 şüpheli askere yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

 

 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında büfe/kontörlü sabit hat ardışık aramalardan tespit edilen 97'si muvazzaf 143 üsteğmen ve 11'i muvazzaf 33 teğmen hakkında gözaltı kararı verildi.

Terör, Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için İzmir merkezli 49 ilde operasyon başlattı.

 

 

Yakalama kararı verilen muvazzaf askerler arasında 6 F-16 pilotu üsteğmen ile 4 ilçe Jandarma Komutanı da bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR 14
  • sadece ordu mu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu operasyonlar sadece ordu ile sınırlı kalmamalı. örneğin milli eğitim, fetönün insan kaynakları gibi. hükümet yanlısı öğretmenlere yönelik kumpaslar... milli eğitime de ciddi bir neşter vurmak gerekiyor.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fetö mensupları ile ilgili meclis veya iktidar bir çalışma başlatmalı. Özellikle savaşma kabiliyeti olanlar libyada UMH güçleri yanında belirli Bi süre çalışıp kendilerini affettirebilirler diye düşünüyorum. Hem birikimleri cezaevlerinde heba olmaz, hem de pişmanlıkların gösterirler. Karşılığında affedilmez imkanı çıkabilir. Amaç herşey Vatan için.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke ama; Hain kalbi hançer yemeden uslanmaz Mustafa bey
    Cevapla
  • Ems 4 yıl önce Şikayet Et
    Hainler kanser hücresi gibi vucudu sarmışlar. Çok şükür rabbimize epey bi temizlik yapıldı. Fakat hala fırsat buldularmı algı çalışmasına devam ediyolar. Bu hainlere acırsak biz acınacak duruma düşeriz. Akıl en büyük nimet. Aklını kiraya veren elbette sapıtır.
    Cevapla
  • Yilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklamalar dogru ve yerinde Fakt zihniyet, devlet disiplini ve otorite anlayışı, adalet ve düzen anlayışı 180 derece değişmesi lazım. Örneğin izmire adanaya gidin her iki kişi den birini fetö pkk isis kuytulcu sol örgüt veya trafik terörü sucundan rahatlıkla tutuklayabilirsiniz. Terör ile mücadele anaokulda başlar yoksa kaybeden siz olursunuz
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetçilere ne zaman sıra gelecek inşallah bir gün gelir hala krallar gibi yaşıyorlar vatandaşta onların çoğunu biliyor yani ama sıra gelirmi gelmezmi şüpheli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor