Erdoğan'dan partiye sert mesaj! Açık açık söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Partililere seslenen Erdoğan, "Partimizdeki hiçbir görev kimsenin tapulu malı değildir. Her birimiz milletimize hizmet etmek için bize emanet edilmiş görevlerimizi hakkıyla yerine getirmekle mükellefiz. İşinin hakkını veremeyenin, yerini bunu yapabilecek olan alır." dedi.

GİRİŞ 14.01.2020 12:56 GÜNCELLEME 14.01.2020 14:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde; 

 

 

Parti faaliyetlerini de ihmal etmiyoruz. Bizim en büyük gücümüz milletimizle olan gönül bağımızdır. Bu şekilde AK Parti'nin milletimizin partisi olma vasfını koruyup güçlendirebiliriz. Partimizdeki hiçbir görev kimsenin tapulu malı değildir. Her birimiz milletimize hizmet etmek için bize emanet edilmiş görevlerimizi hakkıyla yerine getirmekle mükellefiz. İşinin hakkını veremeyenin, yerini bunu yapabilecek olan alır. Siyasette görev üstlenecek yeni kadroları yetiştirme de bize düşüyor. AK Parti Siyaset Akademisi'ni bunun için kurduk."

YORUMLAR 3
  • İrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun hocam
    Cevapla
  • köroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    öylede o zaman bolu il başkanı niye hala duruyor halkın nabzını tutmuyormusunuz
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke çok önceleri deseydiniz,,,olsaydı bu....ama vakit çok geç,,,,,,,istanbulun ve diğer yerlerin kaybolmasına sebep olanlar hala baştacı,,,,,,,millet onları tanıyor,,,,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak