CHP'den milletin iradesine sansür! Erdoğan'ın fotoğrafını kapattılar

CHP tarafından 12 ocak tarihinden düzenlenen Pendik İlçe Örgütü Kongresi'nde milletin iradesiyle seçilmiş olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı parti görevlileri tarafından kapatıldı. Pendik Belediyesi yapılan saygısızlık sonrası açıklama yayımladı.

CHP'den milletin iradesine sansür! Erdoğan'ın fotoğrafını kapattılar
CHP'den milletin iradesine sansür! Erdoğan'ın fotoğrafını kapattılar
GİRİŞ 15.01.2020 10:48 GÜNCELLEME 15.01.2020 10:48
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP Pendik İlçe Örgütü Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına karşı büyük bir saygısızlık yapıldı. CHP parti üyeleri tarafından salonda bulunan Erdoğan'ın fotoğrafının üstüne parti bayrağı asılarak sansür uygulandı. 

82 milyonun oylarıyla seçilmiş olan ilk CumhurbaşkanI olan Erdoğan'a karşı yapılan saygısızlık sosyal medyada da büyük bir tepkiye neden oldu. 

PENDİK BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

12 Ocak’ta yapılan CHP Pendik İlçe Örgütü Kongresi’nde milli iradeye açık bir saygısızlık yapılmıştır. Salonda bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı CHP parti görevlileri tarafından kapatılmıştır.

82 Milyon Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının seçilmiş Cumhurbaşkanı’na yapılan bu saygısızlık; Cumhurbaşkanlığına olduğu kadar milli iradeye yönelmiş bir hadsizliktir.
Bu konudaki tepkiler çığ gibi çoğalmasına karşın bu eylem karşısında herhangi bir açıklama yapmayarak suskunluğu tercih eden CHP İlçe Örgütü`nü anlamamız mümkün değildir.

82 milyon vatandaşımızın Cumhurbaşkanı olan ve devletimizi temsil eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`a yapılan bu saygısızlığı telin ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

YORUMLAR 15
  • Seli m 06 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan alçaklar aponun fotoğrafının önünde durusunuz teröristlerle beraber poz verirsiniz sizi allah inşallah öyle bir hale getirir ki ya vatanını milletini seven bunlara oy vermesin ya bu adamlar atatürkün partisini filan koymadılar ey sosyal demokratlar altı okla sadece sizin gözünüz boyuyorlar
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanalizasyonda yaşayanlar ışıktan rahatsız olurlar
    Cevapla
  • yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyordunuz anlamadım her şey çok güzel oluyor
    Cevapla
  • Köroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyetten ne beklenir ki seçilmiş olan cumhurbaşkanının resmine tahammül edemezler ama pkk seviciliğine gelince birbirleriyle yarışırlar. yarabbim sizi ve sizin gibileri bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kişiyi ya da kişileri sevmeyebilirsiniz. Bu insanların en doğal hakkıdır. Hatta kimse kimseyi sevmek zorunda da değil ancak sevmediğiniz kişiye, bulunduğu Makam sebebiyle saygı göstermek herkesin görevi olmalı düşmanınız dahi olsa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!