Fas’tan 600 kadın getirip evlilik vaadiyle erkekleri dolandırdığı iddia edilen M.Ş. canlı yayında gözaltına alındı.

‘Sahte Evlilik Çetesi’ ile ilgili ATV'de yayınlanan programında Emniyet yetkililerine seslenen Müge Anlı, “Saf insanları kandırıyorlar. Bunu burada bırakmayacağım. Sonuna kadar gideceğim” demişti.

Fas’tan 600 kadın getirip, Türk erkeklere evlenme vaadiyle pazarlayan ve onlarca lira para alıp dolandırdığı iddia edilen çete lideri M.Ş. bugün program için stüdyodaydı. Programda konuşulanları ihbar kabul eden Emniyet yetkilileri, çete lideri olduğu belirtilen M.Ş.’yi canlı yayında gözaltına aldı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Ahmet 16.01.2020 22:20
    Helal olsun size beni de dolandıran bir dolandırıcı var bu şahıs elini kolunu sallıyarak sokak ta geziyor ben ac sefil bir şekil de yaşıyorum bu ise lük bir sitede yaşıyor beni dolandırdı parayla hanımına dayre alıyor bir başkasına kiraya veriyor her ay kırmasını alıyor ben Bi bodrum katta rezil bir şekilde yaşama calışıyorum ben de ben de Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ama neden bu dolandırıcı benim paramla lüks İcin de yaşıyor
  • Abdullah 16.01.2020 21:08
    Bu ve benzeri programlar insanları yozlaştıran ,zarar veren programlardır. Akıllı Müslüman böyle şeylere zaman ayırmaz.
  • can 16.01.2020 19:14
    adalet er geç tecelli eder yanliş yapan kandıranlara doğru yoldan ayrılanlara
  • Smart 16.01.2020 18:07
    Maalesef devlet kurumlarında hakkıyla görevini yapan pek az insan var. Salla başı al maaşı. Medyaya yansıyınca herkes nedense özveri gösteriyor. Olmaz olmazzzz.... Fetö hücreleri tamamıyla her alanda yok edilmeli... şüpheyle değil güvenle bakmak vatandaşın hakkı.
  • asdsaadasdsasfadasd 16.01.2020 16:25
    bizim kadınlar evlenmek için 100 bin tl para harcatmasa evlenilebilir. ama böyle israfkar insanlarla evlenmektense yurtdışından evlen daha iyi. vay ülkemin halina be. hersey gösteriş olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle