Terör örgütü PKK'yı açıktan destekliyordu... Parti Başkanı görevi bırakıyor

İsveç'te terör örgütü PKK'ya verdiği güçlü destekle bilinen Sol Parti Başkanı Jonas Sjöstedt, görevini bırakacağını söyledi. Sjöstedt, PKK'ya açıktan destek veriyordu.

Terör örgütü PKK'yı açıktan destekliyordu... Parti Başkanı görevi bırakıyor
Terör örgütü PKK'yı açıktan destekliyordu... Parti Başkanı görevi bırakıyor
GİRİŞ 16.01.2020 23:13 GÜNCELLEME 16.01.2020 23:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İsveç'te terör örgütü PKK'ya verdiği güçlü destekle bilinen Sol Parti Başkanı Jonas Sjöstedt, görevini bırakacağını duyurdu.

 

 

İsveç'te terör örgütü PKK'ya açıktan destek veren ve terör elebaşı Abdullah Öcalan'ın bayrağı altında sık sık konuşma yapan Sol Parti Başkanı Jonas Sjöstedt, parti başkanlığından istifa edeceğini açıkladı.

 

 

Sosyal medya hesabı Facebook sayfasından mayıs ayındaki parti kongresinde başkanlığa aday olmayacağını duyuran Sjöstedt, zor bir karar aldığını ve başkanlığı bıraktıktan sonra milletvekilliğini de bırakacağını belirtti.

İsveç'te PKK'nın terör örgütü listesinden çıkarılması için uzun yıllar parlamentoda uğraş veren Sjöstedt, terör örgütü YPG'nin siyasi kanadı PYD sözcüsü Salih Müslim'ide İsveç'te bir çok kez ağırlamıştı.

Türkiye’de 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için HDP'ye oy verilmesi için sosyal medya hesabından sık sık propaganda yapan Sjöstedt, Stockholm’de Türk vatandaşı seçmenlerin oy verdiği salonda da propaganda yapmak isteyince Türkiye’nin Stockholm Büyükelçisi Emre Yunt, tarafından dışarı çıkarılmıştı.

YORUMLAR 7
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu da uyanık ha.. PKK onu destekliyordu o da pkk yı destekliyordu, PKK nın sonunun geldiğini anladı kırışı kırmaya çalışıyor. Yine uyanıklıktan çıkar.
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    CHdp ye transfer olmuştur.
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki Chp ye ne demeli ?
    Cevapla
  • Şİ Ahmet efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek şuki it iti sever şeytanda şeytanı sefer ve bu şeytanları aynı putada bir araya getirende yine büyük şeytandır yoksa kandil nere isveç nere yada Jonas ile amele çavuşu (öcalan) ne alaka demek oluyorki kafirler kendi davalarına çok sadıklar hemde davalar pamuk ipliğine bağlı olduğu halde peki biz müslümanlara ne demeli lütfen uyabalım zamanı gelmedimi
    Cevapla
  • Demelisin 4 yıl önce Şikayet Et
    kendinden başlayarak Müslümanlara Zalim Olma diye biliyorsun
    Cevapla
  • maho aga 4 yıl önce Şikayet Et
    soyu kesin ermeniliğe deyiyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak