İstanbul'da metrobüs yangını!

Zincirlikuyu'dan Beylikdüzü'ne giden metrobüste çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İstanbul'da metrobüs yangını!
İstanbul'da metrobüs yangını!
GİRİŞ 18.01.2020 15:59 GÜNCELLEME 18.01.2020 16:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Çağlayan mevkisinde, metrobüsün motorundan duman çıktığını fark eden şoför, aracı durdurarak yolcuları tahliye etti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk etapta İETT çalışanlarının yangın tüpleriyle müdahale ettiği yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

Motor kısmı yanan metrobüs, güvenli bir alana çekildi. Yangın dolayısıyla metrobüs seferleri kısa süreli aksadı.

YORUMLAR 2
  • Akıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Metrobüslerin ve belediye otobüslerinin bakımları yapılmıyor. Motor, firen ve lastik bakımları. Kazaların en büyük sebebi bu. Şoförler fren yapıyor ama araç durmuyor. Metrobüs yolunda her hafta birkaç olay oluyor. Ama enseyi karartmayın... Her şey güzel olacak.
    Cevapla
  • Murti 4 yıl önce Şikayet Et
    Son 6 aydır bu kaçıncı yangın? Neredeyse her hafta İstanbul BB bünyesindeki araçlar için kaza, yangın, arıza haberi geliyor! Nedense şaşırmıyoruz artık! Araçları kullanan sürücülerde mi kusur, yoksa bu araçların kontrollerini yapan çalışanlarda mı, yoksa olan biteni önemsemeyip sorun çözmek adına gayret göstermeyen İDARECİLERİNDE mi sorun? Ekrem bunun içinde açıklama yapar mı? Yoksa tasarruf olsun diye araçlara bakım yaptırılmıyor mu? Bereket, can kaybı olmuyor! Aksi taktirde bütün sorumluluk Ekrem' de olacak!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor