Yer: Bodrum! Bakan talimat verdi, hepsi yıkıldı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un talimatıyla Bodrum’daki tüm kaçak yapılar yıkıldı.

Yer: Bodrum! Bakan talimat verdi, hepsi yıkıldı...
Yer: Bodrum! Bakan talimat verdi, hepsi yıkıldı...
GİRİŞ 19.01.2020 07:47 GÜNCELLEME 19.01.2020 07:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İlçede en çok konuşulan projelerden biri olan BESA gruba ait olan toplam 330 villa ve 90 odalı otelin yer alacağı The Bo Viera projesinin ilk etabında inşa edilen konutların kaçak olan kısımları yıkıldı. İlk etapta yıkılan binaların yerine yeşil alanlar yapıldığı görüldü. 3 etaptan oluşan projenin ikinci etabında ise dolgu yapılarak inşaatın devam ettiği gözlendi. Projenin 2. kısmına başlanması, Bakanlık ve Bodrum Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi. The Bo Viera projenin ikinci ayağında iskan ve ruhsat alınmadan inşaata başlandığı iddia ediliyor. 

 

 

YORUMLAR 6
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ormanlaştırın.
    Cevapla
  • bozburunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Marmaris bozburun selimiye bodrumdan beter. bozburun da deniz kenarları tamamen istila edildi. pansoyonlar hotel oldu hepsi kaçak olarak. bodrumdan daha kötü. diyebilirim.
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer hakka hukuka riayet ederek adalet sağlanacaksa 31.12.2017 tarihinden sonra yapılan tüm kaçak yapılar yıkılmalı. Oysa kaçak yapı olarak müracaat edilip yasal statü kazandırılan yapıların % 80 i bu 31.12.2017 tarihinden sonra yapılmıştır. Tespiti çok kolay. O tarihteki uydu görüntülerinden sonra yapılan yapılar kabak gibi ortaya çıkar.
    Cevapla
  • Erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapıncaya kadar nerdeydiler... zaten mahfolmuş oralar
    Cevapla
  • temel candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Pasta güzel çevrecilik yeşili korumak doğayı katletme zevk veriyor rant şahane köylü de sessiz zaten belediye oralarda herşey demek.Burada az istihbarat yapılsa nasıl rantlar paylaşılıyor oluşuyor alan razı veren razı bır tek doğa kirleniyor Devlet bodrumda çekinmeden mavibayrağı almalı çünkü yazın kirliydi lagım kokuyordu mıdeden konuştu herkes İnsanların bilmeğe hakkı var kirli suda denize girdiğine.Sessiz kalan devlet belediyeler kadar hata yapıyor susarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor