Teröristbaşı Gülen'e yakınlığı ve sıfatlarıyla tanınıyordu! 'Kadim abi' yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün sözde üst düzey yöneticilerinden ve "kadim abi" olarak bilinen Yusuf Bekmezci ve sözde "Karşıyaka eyalet imamı" Akif Sarı, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince saklandıkları evde yüklü miktarda para ile yakalandı.

GİRİŞ 20.01.2020 14:09 GÜNCELLEME 20.01.2020 14:52
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticisi Yusuf Bekmezci ile sözde "Karşıyaka eyalet imamı" Akif Sarı, İzmir'de saklandıkları evde yakalandı.

 

ÇOK SAYIDA SIFAT İLE TANINIYORDU

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yakalama emri olan ve örgüt yapılanmasında "il-bölge-ülke imamları"nın üstünde konumlandırılan, örgütte "kadim abi, irşatçı" gibi sıfatlarla nitelendirilen Yusuf Bekmezci, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve istihbarat birimlerinin iki hücre evine düzenlediği operasyonda yakalandı.

 

"KARŞIYAKA İMAMI" DA YAKALANDI

Bekmezci ile yakalama emriyle aranan, örgütte bir dönem sözde "Karşıyaka eyalet imamlığı" yapan Akif Sarı da gözaltına alındı.

YÜKLÜ MİKTARDA PARA İLE YAKALANDILAR

Operasyonda örgüt mensuplarına verilmek üzere ayrı zarflara konulmuş 41 bin 466 dolar ile 66 bin 625 liralık banknot ve önemli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

ÖRGÜT İÇİNDE ETKİN BİRİYDİ

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile birebir görüşebilen en yakın isimlerden Bekmezci'nin, örgüt içi anlaşmazlıklarda sözü ve talimatlarına itimat edilen üst düzey isimler arasında yer aldığı ve mayıs ayında örgüt üyeliği suçlamasıyla tutuklanan eski Sinop Emniyet Müdürü Şeref Aytekin'in kayınpederi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA, İHA
YORUMLAR 37
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hâla mı ya , bi bitmediler.
    Cevapla
  • Mustafa Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara inanan be bunların büyümesine sebep alanı Allahım cehennemde Ebu cehilin komşusu eyle
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    aminnn
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hainler bitmez.
    Cevapla
  • AÇI 4 yıl önce Şikayet Et
    Adi sahtekar fetö başı en çok paralara üzülmüştür
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi rüyanızda birbirinizi ziyarete gidersiniz vatan hainleri. Böyle dindarlık mi olur. Zarar vermedıgınız adam kalmadı. Ne mutlu türküm diyene vatanımız bayramımız ezanımız dinmiyecek. Zoruma giden devlet bunlara yemek aş verecek içeride.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!