Uçakta fenalaşan yolcuya ilk müdahaleyi AK Partili milletvekili yaptı

Ağrı-Ankara seferini yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağında fenalaşan yolcuya, ilk müdahaleyi AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptı.

Uçakta fenalaşan yolcuya ilk müdahaleyi AK Partili milletvekili yaptı
Uçakta fenalaşan yolcuya ilk müdahaleyi AK Partili milletvekili yaptı
GİRİŞ 22.01.2020 16:40 GÜNCELLEME 22.01.2020 16:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni ameliyat olduğu öğrenilen şeker hastası yolcu Necmettin Çoban, Ağrı-Ankara seferini yapan yolcu uçağında aniden fenalaştı. 

 

Yolcunun fenalaşması ile birlikte Iğdır Valisi Enver Ünlü ve Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe’ninde bulunduğu uçakta, kısa süreli bir panik yaşanırken, uçakta bulunan Ağrı AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi yolcuya ilk müdahaleyi yaptı.

Ardından uçakta bulunan bir doktorun müdahale etmesi ile durumu iyi olan yolcu, uçağın Ankara Esenboğa Havalimanı’na inmesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    4-5 saatlik uçak yolculuklarında yolculara içecek,kek ,büskivi ikram eden hosteslerden çok...bir tanecik olsun sağlık presoneli olması lazım değilmi...yolcu çay,kahve ,büskivi olmadan durabilir ama,sağlık görevlisi olmasa hayatını kaybedebilir.
    Cevapla
  • ali.k 4 yıl önce Şikayet Et
    istersen yanina bir hemşeri, dişdoktoru, rontgen aparati, hatta saglik ocagi yapsalar ucaga daha iyi olur, sende masrafini billette odersin sonra bağirmaya başlarsin bu bilet fiyati niye yuksek diye. cok komiksin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek