Pendik'te, yolda önüne çıkan köpeklerden birini kamyonetle ezerek yaralanmasına neden olan belediye çalışanının iş akdi feshedildi. Bir hayvanseverin sahiplendiği yaralı köpeğin ise tedavisi sürüyor. Öte yandan, köpeğin ezilme anı güvenlik kamera görüntülerine yansırken, sosyal medyada tepki yağdı.

Pendik Belediyesi’nin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Pendik Köyler Bölgesi’nde belediye şirket çalışanının hizmet aracımızla gerçekleştirdiği olaydan ötürü çok üzgünüz. Bölge hayvan barınağında tedavi altına alınan yaralı dostumuz bir hayvansever tarafından sahiplenilmişti. Olayı gerçekleştiren personelin iş akdi feshedilerek belediyemizle ilişiği kesilmiştir."

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Adem 25.01.2020 00:54
    Hiç kimse bile bile ezmez bir adamın ekmeğinden olmasına acımıyanların hayvanları sevdiğine inanmak zavallılık. Kedi yaşarmış ta köpek yaşayamazmış. İkisi de canlı değil mi her gün kedileri parçalayan köpekler.onlara kimsenin sesi neden çıkmıyor. Hayvanseverlik değil bu sadece köpekseverlik. Sanki başka herkes bürün hayvanlara düşman. Yanlışlıkla adam bile ölmüyor mu. Allah korusun. Adam kasıtlı yapmamışsa eğer Yuh olsun o belediyeye.
  • Emre 24.01.2020 19:20
    Kasıt olduğunu sanmıyorum. O kadar köpek varken adam görmemiş olabilir.
  • Burak 24.01.2020 15:10
    Son anda fren yaptığı görülüyor videoda. Diğer 2 köpek adamın dikkatini dağıtmış olabilir. Köpek için üzüldüm tabi fakat işten çıkarma aşırı olmuş. Bir de adamı alenen suçlayanlar kul hakkına giriyor.
  • sami 24.01.2020 14:00
    Dünyanın birçok yerinde insanlar açlıktan susuzluktan ve işkencelerden ölüyor,masum insanlara bomba yağıyor,çaresiz ve perişan bir halde iken biz nelerle meşgul oluyoruz,çok yazık,köpeklerden başka hayvan yok mu? burada bir oyun var, başıboş köpeklerin saldırdığı parçaladığı insanlar maalesef hiç gündem olmuyor,Peygamberimiz buyurmuş: kedi ve köpek beslenen eve rahmet melekleri girmez.
  • tunctunc 24.01.2020 12:46
    Hayvanlarakim kim ne yapiyorsa aynsi ile cezaldirimali Kediler ya$ar ama KÖPEKLER INSANSIZ YA$AYAMAZ...
Daha fazla yorum görüntüle