Suriyeli Mahmut tırnaklarıyla enkaz altında kalan kadını kurtardı

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan kadın nasıl kurtarıldığını anlattı.

GİRİŞ 25.01.2020 20:32 GÜNCELLEME 25.01.2020 20:32
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan kadın nasıl kurtarıldığını anlattı.

 

 

"ÖLSEM O ÇOCUĞU UNUTMAM"

Yaşadığı o anları gözleri dolarak anlatanda genç kadın "Biz Suriyelilere taş atıyoruz ya, Mahmut isimli Suriyeli tırnaklarıyla toprağı kazıya kazıya elleri paramparça bizi enkaz altından çıkardı. Ben ölsem asla o çocuğu unutmam. Buradan çıktıktan sonra arayıp onu bulacağım" ifadelerini kullandı.

 

 

Sosyal medyada yayınlanan bu video kısa süre içerisinden en çok konuşulanlar arasında girdi.

YORUMLAR 49
  • Önce Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim olsa aynısı yapardı, bunun üzerinden siyaset yapmanın veya abartmanın anlamı yoktur, orada görev yapan binlerce AFAD, AKUT, POLİS, SAĞLIK görevlileri canla başla enkazda insan kurtarmak için uğraşıyorlar, suriyeli bir göçmen vatandaşının yaptığını bu kadar abartmamak lazım. Her insanın yapması gereken işi yapmış, düşmanın dahi olsa depremde enkaz altında kalan birini kurtarmak insanlık görevidir. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin, yaralılarımıza da Allah şifa versin. Elimizden ne geliyorsa her türlü yardım için hazırız. Cenab-ı Allah'tan dileğimiz ve duamız, bir daha böyle felaketler yaşatmaması dileğiyle.
    Cevapla
  • Önce Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapan arkadaş, hala ve ısrarla diyorumki, siyaseti lütfen bu tür durumlara karıştarmayın. Bir olmalıyız, birlik olmalıyız. Doğal afet bu, afetin dini, ırkı, görüşü olmaz. Ülke olarak birlik ve beraberlikten söz ediyorum, siyaset beni ilgilendirmez kardeş, ben insan olana bakarım, bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bunu Barış Pınarı harekatında da gördük. Hain olmadıktan sonra bu ülkede yaşayan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu ülkenin evladıdır. Türk, Kürt, Laz, Çerkez hepimiz biriz.
    Cevapla
  • vanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    kim olsa aynısını yapardı doğru, ama medyada hep üç beş kendini bilmez suriyelinin yapmış olduğu taşkınlıkları görmek zorunda değiliz, onların da güzel yanları var bunlarıda görmemiz lazım.
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar akp ye oy verdi acımam diyenler olduğunu duymadın galiba önce vatan.
    Cevapla
  • Nadir 4 yıl önce Şikayet Et
    WhatsApp ile paylaşım özelliğini bırakın bu haberleri paylaşalım.
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın lütfen, bunu yapacağınıza AFAD ve KIZILAY'a yardım edin.
    Cevapla
  • Besiktasli 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman yada hiristiyan o beton yiginlarinin altinda biri kalmissa.düsmanin dahi olsa yardim elini uzatir.....siyaseti insanliga karistirmayin
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh olsun onlar RTE. oy verdiler diyen var sosyal medyada Beşiktaşlı.
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli mahmut kardeşimiz öncelikle insanlığının üzerine düşen vazifesini yapmış Allah razı olsun , suriyede evleri savaşta bombalanan evsiz yurtsuz kalıp evlerini barklarını terkeden 4.000.000 suriyeli misafirlerimize elimizden ne geliyorsa yapmanın ekmegimizi paylaşmanın mutluluğunu kendi içimizde yaşadık , yaşıyoruz ,,,, suriyede , suriyeli lerin tekrar evlerine güven içinde dönebilmeleri için canını veren şehit olan yüzlerce vatan evladımız'a Allah gani gani rahmet eylesin .
    Cevapla
  • Şaban 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca rahmetullah aleyh attan düşmüş bana demiş attan düşen birini getirin niye çünkü beni o anlar anlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık