Kandilli Rasathanesi'nden son dakika açıklama: İstanbul ve Ankara'da deprem!

Son dakika haberi: İstanbul Şile'de saat 12.33'de 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, depremin derinliğinin 5.5 kilometre olduğunu açıkladı. Ankara'da ise Akyurt'ta saat 13.51'de 3,9 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği tespit edildi.

GİRİŞ 27.01.2020 14:05 GÜNCELLEME 27.01.2020 14:56
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul Şile'de saat 12.33'de 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, depremin derinliğinin 5.5 kilometre olduğunu açıkladı.

Kandilli Rasathanesi son dakika olarak Ankara için de deprem bilgisi geçti. Akyurt'ta saat 13.51'de 3,9 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği tespit edildi.

 

 

BAKAN SOYLU: 7,5 ŞİDDETİNDE DEPREM BEKLİYORUZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da 7,5 şiddetinde deprem beklendiğini belirterek, alınan önlemleri açıklamıştı.

Bakan Soylu açıkladı: İstanbul'da 7.5 şiddetinde deprem bekliyoruz

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 22
  • Hüsamettin ŞENER 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllar,Aylar,Günler öncesinden Tesbit ediyorum Bütün deprem ve felaketleri Önceden bildiriyorum kaç şiddetinde,nerede ve Saatkaçta. Bir İki saat kalada Uyarıyorum Ama hiç tedbir alanı görmedim. Bazı yetersiz bilgi sahibi proflar. Üstün teknolojimi ve Binlerce buluşlarımı Bilimsel kapasiteleri yetersiz olunca anlayamıyorlar... Etiketleride onları bilgili yapmıyor. bunu dahi anlayamıyorlar. İnsanlarımızın ölmeside onların umurlarında değil zaten... depremerkenuyari
    Cevapla
  • elazığ 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani sitenizde elazığ depremi yok
    Cevapla
  • Nazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman İstanbul depremi tarih verebilirmisin
    Cevapla
  • bayan 4 yıl önce Şikayet Et
    oyle bi deprem oldumu ayaktta kalan bina kalmaz rabbim sen koru ummeti muhammedi
    Cevapla
  • izzet 4 yıl önce Şikayet Et
    Depremle dini inaşını birbirine katıp saçma sapan sonuçlar yapacağına bilim ne diyor bir kalsaydım keşke batılcı yaratık.Allah ilim almayı emrediyor.
    Cevapla
  • keşmekeş 4 yıl önce Şikayet Et
    Toprağın altında yaşayanlar bugün toprağın üstünde yaşayanlardan daha hayırlıdır.fuhuşta zinada lut kavmini geçmişiz,bu memleketin bunca ihanetlere bunca hıyanetlere bunca kötülüklere bunca zulümlere bunca günahlara ve kâfirliklere bu rağmen memleketin çökmeyişi yıkılmayışı altının üstüne gelmeyişi toprağın altında yatan nebiler,veliler,şehitler alimler,ulemalar hürmetinedir,onlar rahatsız olmasın diye Allah altımızı üstümüze getirmiyor...(Timurtaş r.a)
    Cevapla
  • Osmanlı1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Birazda üstünde yaşayan Gavs'lardan, kırklardan, yedilerden, uclerden, evliyalardan, sabilerden, gazilerden, yetim-oksuzlerden, dullardan, sabilerden, ahlak ile İslam'ı yaşayanlardan, zikir ehli olanlardan, şehit olmayı bekleyenlerden... Bahsetdeydin. Dediğin doğru ama birde elbette toprağın üstüde var..
    Cevapla
  • VATANSEVER 4 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE RABBİM, Vatanımızı ,Milletimizi ve Devletimizi her türlü Afetlerden ve Musibetlerden korusun.AMİN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi oylama! ABD, Filistin'in devlet olarak tanınmasını veto etti
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı