P&G firması Berna Laçin ile sözleşmesini iptal etti

Oyuncu Berna Laçin'in Elazığ depremi sonrası tepki çeken paylaşımlar nedeniyle P&G firması Laçin ile reklam anlaşmasını iptal etti.

P&G firması Berna Laçin ile sözleşmesini iptal etti
P&G firması Berna Laçin ile sözleşmesini iptal etti
GİRİŞ 30.01.2020 10:46 GÜNCELLEME 30.01.2020 10:48
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

 P&G firması reklam yüzleri olan Berna Laçin'in sözleşmesinin feshetti. Elazığ ve Malatya depremi sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle büyük tepki çeken Laçin'in sözleşmesi feshedildi. 

 

 

Laçin onlarca insanın hayatını kaybetmesinden sonra "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi falan, depremden dolayı muafiyet alıyor" diye yazmıştı. 

Şirket, önce sosyal medya hesaplarından Berna Laçin görsellerini kaldırdı. Procter&Gamble (P&G) Türkiye ve Kafkaslar Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, bir açıklama yaparak konunun değerlendirdiğini söylemişti. Şirket sonrasında aldığı kararla Berna Laçin'in sözleşmesini iptal etti. 

 

 

YORUMLAR 47
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    birincisi berna laçinin paylaşımı çok aşalayıcı ve onur kırıcı... insanlar canından olmuş vergiden kimene... ikinci husus yahudi malı dediğiniz ürünü içeri sokup sokmama tamamen hükümetin elinde.. istese tek seferde yahudi mallarını yasaklar. burada hükümetin yasaklaması yasaklamaması ndan çok bizim bilinçlı olup toplumsal tepki vermemiz en doğrusu olur. sadece bugün değil hiç bir zaman almamalıyız. 869 ile başlayan ürün almalıyız.. show yapmasın kimseler..
    Cevapla
  • Nail 4 yıl önce Şikayet Et
    rekalmı yapılan ürün yahudi malı .berna hanım da deşifre olduğu için firma kullanamaz don yırtıldı kırmızı renk görüldü başka birini bulur firma .bu kadın her şeyden çıkıyor galiba Türk değil seçime karışır inançlara karışır hükümeti eleştirir.sen tabak çatal yıka bu işler sana göre değil senin bu ülkeye hizmetin olmaz gölge etme yeter
    Cevapla
  • Elif 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu almayacaktım o deterjanı o varken isabetli bir karar olmuş
    Cevapla
  • ÇAKİ 4 yıl önce Şikayet Et
    hatanın neresinden dönersen kardır
    Cevapla
  • M. Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Her olayda bu şekilde toplumumuz sert tepki gösterse, inanıyorum ki bir çok şey düzelir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!
AK Parti'de analiz sürüyor: Emekliler mi yoksa yanlış aday mı?