İş arayan gençten ilginç yöntem: Afiş hazırladı!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde iş arayan genç, ağaçlara ve reklam panolarına “İş aramaktan yoruldum, iş varsa siz arayın” yazılı afişler astı.

İş arayan gençten ilginç yöntem: Afiş hazırladı!
İş arayan gençten ilginç yöntem: Afiş hazırladı!
GİRİŞ 04.02.2020 23:33 GÜNCELLEME 04.02.2020 23:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Adnan Kalmuk, askerden döndükten sonra yaklaşık 5 ay işsiz kalınca ilginç bir yola başvurdu. Sokak sokak, cadde cadde dolaşan Kalmuk, gördüğü her ağaca ve reklam panosuna “İş aramaktan yoruldum, iş varsa siz arayın. Yaşım 21, askerliği yaptım. Eli yüzü düzgün. Her türlü işi yaparım” yazılı afişler astı.

 

 

Başvurduğu işlerde lise ve üniversite mezunu şartı arandığını söyleyen Kalmuk, “Bunu bastırarak, İzmit’in her yerine astım. Geri dönüş pek olmadı. Bir kişi aradı, özel şoför arıyormuş. Ehliyetim olmadığı için olmadı” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • izmir-dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    izmirde dersanemiz yılda 1 milyon tl kazanıyor.önceki dersane varken erkek-bayan kat görevlisi ve bir danışmacı vardı.şimdi ise 3 kişi yerine bir kişi ben çalışıyorum.ayrıca asgari ücret artınca patron yemek parasını kesti maliyet arttı asgari ücret çok arttı dedi.özel sektörde durum böyle bilginiz olsun
    Cevapla
  • vatan sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşimize hayırlı rızık kapısı açılır inş.
    Cevapla
  • Csr 4 yıl önce Şikayet Et
    Ehliyetini alsaydın bari...
    Cevapla
  • ilknur 4 yıl önce Şikayet Et
    E kardeşim iyi de, başvurduğu işlerde lise ve üniversite mezunu şartı aranıyor demişsin. Ehliyetim yok demişsin. Senin bir vasfın yok ki. Artık herkes üniversite okuyor, dışardan lise bitiriyor. Kendinizi geliştirmiyorsunuz ya da iş beğenmiyorsunuz istiyorsunuz ki hem çok kazanayım hem istediğim gibi iş olsun. Öyle bir hayat yok.
    Cevapla
  • kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    malesef insanlar 20 -25 ( ister lise mezunu ister belli dallar hariç üniversite mezunu )yaşına geliyor ama vasıfsız , eğitim sistemi insanları yıllarca meşgul ediyor yıllar sonra vasıfsız olarak insanlar dımdızlak ortada kalıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekonomiden güzel haber! Türkiye 20 ülkelik listeden çıkıyor
Kamuda tasarruf tedbirleri! İşte ilk etapta gündeme gelenler...