Polisler şaşkına döndü! Samsun'da ilginç olay

Samsun’un Bafra ilçesinde bir gencin arabaları karıştırdığı ilginç olay polisleri bile şaşkına çevirdi.

Polisler şaşkına döndü! Samsun'da ilginç olay
Polisler şaşkına döndü! Samsun'da ilginç olay
GİRİŞ 06.02.2020 02:41 GÜNCELLEME 06.02.2020 02:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Cemalettin Ç. (72) saat 09.00 sıralarında 55 JB 249 plakalı otomobilini Çilhane Mahallesi Elmaz Yıldız Sokak'ta park etti. İşlerini bitirip arabasını park ettiği yere gelen Cemalettin Ç., otomobilinin yerinde olmadığını fark etti, polisi arayarak arabasının çalındığını söyledi.

İhbar üzerine çalışmalarını sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri aracı 500 metre ileride bir binanın önünde park halinde buldu. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler park halindeki aracı bulunduğu yerden alan üniversite öğrencisi Enes T. olduğunu tespit etti.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

 

 

Enes T.’ye ulaşan polis ekipleri gencin ifadesini dinleyince hırsızlık vakası olmayan olayın şaşkınlığını yaşadı. Babasının Çilhane Mahallesi Enes Yıldız Sokak'ta bulunan Yıldız Cami’nin imamı olduğunu söyleyen Enes T., caminin önünde yola çıkmış vaziyette gördüğü arabanın kendi arabaları olduğunu zannederek arabayı evin önüne çekmek istediğini belirtti.

Kumanda çalışmayınca anahtarla kapıyı açan Enes T. kontak anahtarını takıp arabayı çalıştırarak evlerinin önüne çektiğini kaydetti. Polis ekipleri Enes T.’nin babası Murat T.’yi arayarak arabasını getirmesini istedi. Ekipler, burada aynı marka ve model olan Murat T.’ye ait 55 RL 544 plakalı otomobilin anahtarı ile Cemalettin Ç.’ye ait otomobilin kapısının çok rahat açıldığı ve çalıştırdığını tespit etti. Yanlışlığın anlaşılması üzere Cemalettin Ç. şikayetçi olmadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • aek 4 yıl önce Şikayet Et
    iyide teknik olarak böyle bir şey nasıl mümkün olabilir. şahin değil ki o arabalar kod diye bir şey var anahtarlarda. hadi içeriye manuel girdin arabanın çalışmaması lazımdı. ilginç.
    Cevapla
  • Adem38 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim Golf 2 de de aynı problem vardı.
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Kontak aşına aşına bir mühletten sonra her anahtarla açılmaya başlıyor benimde başıma geldi :)
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    yani yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...