Bursa polisi şehirleri kana bulamak isteyen PKK/KCK terör örgüt mensuplarını işte böyle yakaladı. Şüphelilerin itirafı üzerine Nilüfer ilçesinde kazıp yerin altına gömdükleri 5 kilogram 50 gram patlayıcı madde ele geçirilirken yapılan soruşturmanın devamında şüphelilere yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi daha Kocaeli ve Antalya'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir süredir takip ettikleri PKK/KCK terör örgüt mensubu H.D (31) ve F.K.(26) isimli iki kişiyi yakaladı, Şahısların yapılan sorgulamasının ardından Nilüfer ilçesine bağlı Çalı mahallesindeki ormanlık alana patlayıcı gömdükleri belirlendi. Ormanlık alanda bomba arama köpeği ile birlikte yapılan arama sonrasında toprak altında gömülü 5 kilo 50 gram patlayıcı madde ele geçirildi. Çok kapsamlı sürdürülen soruşturma sonrasında şüphelilere yardım ettikleri tespit edilen N.E. ve B.K isimli 2 şahıs daha Kocaeli ve Antalya'da yakalanarak gözaltına alındı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri konu ile ilgili tahkikatın devam ettiğini, teröristlerin, başka bölgelere de patlayıcı malzeme gömmüş olabilme ihtimallerinin araştırıldığı bildirdi. İçişleri Bakanlığı 'da geçtiğimiz gün büyükşehirlerde eylem hazırlığında oldukları tespit edilen PKK'lı 2 teröristin, toprağa gömdükleri 5,5 kilogram patlayıcıyla yakalandığını bildirmişti. Böylece PKK/KCK'nın büyükşehirlerde eylem yapma hazırlığı, Bursa polisinin başarılı çalışmasıyla sonuçsuz bırakıldı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Kezo 07.02.2020 19:09
    İdam kardeşim idam
  • Asabi 07.02.2020 12:51
    Neden neden sağ olarak ele geçiriliyor yeter artık. Öldürün öldürün öldürün,
  • kenan 07.02.2020 10:29
    Teşekkürler Türk Polisi, Bizim için hayatını haabeden tehlikeye atıp, bahçe beller gibi bomba aradın. Düzenek olma ihtimalini canını hiçe sayarak kazdığın için Allah sizi esirgesin.
  • Diyarbekri 07.02.2020 10:03
    Patlayıcıları bu zalimlere bağlayıp patlatın. şeytan amerika, avrupa ve chp bunlara yardım ettikçe Türkiye bunlardan temizlenmez. Enteresandır chp=hdpkaka, mlkp, dhkpc olmuş.
  • Davut 07.02.2020 09:52
    Cezası ne
Daha fazla yorum görüntüle